Make your day different

Logo Cover

Nećakinja princeze Diane možda nema veze s kraljevstvom, ali svakako ima ormar dostojan jedne kraljevne

Kitty Spencer, nećakinja pokojne princeze Diane polako, ali sigurno preuzima modnu scenu, a otkako je završilo vjenčanje godine, medijski fokus s nje ne prestaje. No, nije ona niti do vjenčanja bila bilo tko. Njezn Instagram profil već prati više od 320.000 ljudi, sve zbog njenog istančanog ukusa za modu…

Malo je tko o njoj pisao, no još je jedna osoba podigla popriličnu buru na nedavnom kraljevskom vjenčanju princa Harryja i vojvotkinje Meghan Markle. A to je bila jedna od elegantnije obučenih gošći, kako su prozvali mediji, iza koje se krije nećakinja princeze Diane, Kitty Spencer. Iako nije dio uže kraljevske obitelji, 27-godišnja ljepotica dobro je poznata pripadnica britanske aristokracije, koja svoj glamurozan život, a posebno glamurozan ormar, često pokazuje na Instagramu.

I taj udarni medijski alat modernog doba savršeno koristi za promociju vlastitog stila koji očito ima pozamašan broj sljedbenika pa ako želite naučiti nešto o stilu kraljevske elegancije, učite od nje. Ona doista ima što pokazati.

@kitty.spencer

 

@kitty.spencer

 

@kitty.spencer

 

@kitty.spencer

 

@kitty.spencer

 

@sergiponsphoto

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci