Make your day different

Logo Cover

Ne znate kako ove jeseni nositi slip haljinu? Na ulicama Pariza uočili smo chic outfit koji je lako kopirati i našli slične komade

Tijekom prijelaznog razdoblja mnoge dame muku muče sa slaganjem outfita koji trpi tople dane i hladne noći, no modne inspiracije nikada ne nedostaje na Instagramu. Ovih dana na ulicama Pariza anonimna fashionistica zaplijenila je pažnju efektnim modnim izdanjem koje je lako kopirati, a može se isfurati i na poslu i na špici. Chic outfit baziran je na spoju odjevnih predmeta koji će obilježiti sezonu – balonera i slip haljine, a trendi detalji osigurali su mu dodatnu dozu odvažnosti. Ako vam se svidio ovaj look, u nastavku potražite slične komade po pristupačnim cijenama s kojima ga lako možete ‘skinuti’…

Instagram vrvi od ludo dobrih odjevnih kombinacija koje mogu poslužiti kao izvrsna inspiracija u nedostatku vlastitih ideja, a za oko nam je ovih dana zapeo upravo jedan takav look s pariških ulica.

Anonimna trendseterica prodefilirala je ulicama francuske metropole u elegantnom izdanju koje nije teško kopirati, poigravši se s vrućim jesenskim trendovima.

@stylemilkshake

U glavnoj ulozi našla se svilena slip haljina s detaljem čipke, a lijepa Francuskinja preko njega je odjenula bezvremenski smeđi baloner. Kako bi naizgled jednostavnoj kombinaciji podarila nešto odvažnije ruho, posegnula je za mrežastim tajicama, kreirajući tako look koji se može nositi i kada temperature malo padnu.

Anonimna fashionistica izdanje je zaokružila mrežastim balerinkama – obućom koja ove jeseni proživljava svojih pet minuta slave, a kao točka na ‘i’ došla je smeđa torbica ispranog izgleda sa zlatnim detaljima.

Ako biste rado i sami prošetali u ovakvom izdanju, istražili smo aktualnu ponudu i pronašli slične komade po vrlo pristupačnim cijenama s kojima ga lako možete ‘posuditi’:

H&M, 22.99 €
Stradivarius, 49.99 € (376,65 kn)
ZARA, 22.95 € (172,92 kn)
Mango, 99.99 € (753,37 kn)
Bershka, 7.99 € (60,20 kn)
ZARA, 35.95 € (270,87 kn)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci