Make your day different

Logo Cover

Ne znate gdje za vikend? Festival zdravlja održat će se u zagrebačkom Maksimiru i donosi najbogatiji program dosad ali i vrijedne nagrade

Treći po redu Festival zdravlja održat će se ovog vikenda u zagrebačkom Maksimiru, a posjetitelje očekuju brojna predavanja, besplatne radionice i savjetovanja s doktorima i stručnjacima te vrijedni poklon paketi.

U vikendu pred nama omiljeni zagrebački park postat će središte zdravog življenja u kojem će se treći put održati Festival zdravlja. Na ovoj, za posjetitelje besplatnoj manifestaciji, okupit će se liječnici, nutricionisti, fitness treneri i brojni drugi stručnjaci, kreirajući tako najraznovrsniji program dosad.

Kroz inspirativna predavanja i korisne radionice s čak 25 stručnjaka razgovarat će se o zdravlju i zdravijem pristupu životu dok će gotovo 20 izlagača brojim posjetiteljima predstaviti svoje proizvode. Festival počinje u subotu u 10 sati ujutro, panelom ‘Žensko zdravlje i dobre bakterije’ powered by Omni Biotic®, na kojem će Zagrepčankama omiljeni ginekolog Oliver Vasilj otkriti kako adekvatno brinuti o svom zdravlju u svakoj životnoj dobi.

Kako pravilno disati, pokazat će u teoriji i praksi bivši vrhunski sportaš s diplomom psihologije Igor Čerenšek, kroz set Plivinih radionica, panela i savjetovanja pod nazivom ‘Živjeti punim plućima’, a predah će dobro doći uz fermentirane mikronapitke Ani Biome.

Poznato je koliko prehrana utječe na zdravlje, pa će u tom duhu poznata food blogerica Doris Valković @foodoris u 14 sati održati radionicu o zdravim, brzim i laganim jelima uz  bio&bio proizvode.

U popodnevnim satima, novopečene mame i trudnice imat će prilike sudjelovati na Maloj školi uspješnog dojenja uz poznatu doulu Unu Pašić Gregović s bloga @una.bridged. Subotnji program završit će se predavanjem ‘Koža pamti svaku zraku sunca’ na kojem ćete saznati kako zaštiti svoju kožu od sunca, a Bioderma je pripremila i prikladne poklone.

Nedjeljni program započinje u 9:30 sati psihofizičkim treningom vijačom s Martinom Mavrin Jeličić, a koliko je aktivni stil života povezan s načinom na koji starimo, otkrit će nakon treninga mag. pharm. Ljerka Jurić Karoli i dr. Vlaho Šapro na panelu ‘Život počinje u četrdesetoj’ powered by Farmacia sportsko savjetovalište.

Nastavit ćemo panel diskusijom ‘Zdravo srce = dug život’ na kojoj će govoriti kardiologinja Silvana Skoko Vidović iz Croatia poliklinike.

Nedjelja je rezervirana i za mentalno zdravlje pa će se tako u 12 sati održati zanimljiva panel diskusija ‘Kako si?’ na kojoj će prof.dr.sc. Nataše Jokić Begić i dr.sc. Mirela Šentije Knežević reći više o tome kako detektirati probleme i pravim pristupom zaštiti mentalno zdravlje naše djece i mladih.

Osim ove diskusije koju donosi BIPA, na njihovu štandu moći ćete podržati kampanju #PrekrasnaIznutra i pronaći omiljene brendove Gloria kozmetika i Equa.

Za nedjeljni ručak pobrinut će se glumica Anita Matić Delić na bio&bio štandu koja će pripremiti osvježavajuću salatu i slatko iznenađenje, a Herbalife će dodatno osvježiti posjetitelje svojim napicima. Popodnevni program nastavit će se u istom tonu, pa će o  važnosti brige za mentalno zdravlje govoriti  jedan od najprodavanijih autora današnjice, Bruno Šimleša.

Festival završava zabavnim treningom babywearing fitnessa, a osim predavanja i radionica, na štandovima Croatia poliklinike, Belupa, Plive i Grada Zagreba posjetitelje očekuju besplatna savjetovanja s liječnicima i stručnjacima.

Foto: promo

 

 


Hzzo


Slični članci