Make your day different

Logo Cover

Ne znate gdje postaviti božićno drvce? Otkrivamo trikove koji ‘pale’ i u manjim prostorima, a osiguravaju raskošan blagdanski efekt

Dok su neki već okitili svoja božićna drvca, većina ljudi taj posao i dalje ostavlja za sam Badnjak, kako nalaže tradicija. Ukoliko vam postavljanje jelke zadaje glavobolju – posebice ako stanujete u manjem prostoru, u nastavku donosimo nekoliko jednostavnih trikova koji će vas razriješiti nedoumica i vaš dom pretvoriti u pravu božićnu oazu…

Okićena božićna jelka idiličan je prizor kao iz bajke, no ponekad pogrešno postavljeno drvce može rezultirati neurednim izgledom doma.

Ako živite u malom prostoru, imate dijete, kućnog ljubimca – ili jednostavno ne znate koju lokaciju u vašem domu odabrati za postavljanje jelke, donosimo nekoliko praktičnih prijedloga.

@who_is_fashion_star

Vrlo vjerojatno biste instinktivno drvce odmah postavili u kut dnevnog boravka, no to ponekad nije jedina opcija, posebice ukoliko stanujete u manjem prostoru. Tako drvce može biti postavljeno u bilo kojoj prostoriji, čak i u hodniku ili ispod prozora, što posebice doprinosi blagdanskom ugođaju.

Izbjegavajte lokacije u sobi koje su blizu izvora topline. Naime, to isušuje drvce te ono postaje požarni rizik. Osim toga, ako je blizu izvora topline, brzo će mu početi opadati iglice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The White Company (@thewhitecompany)

Ovisno o veličini vašeg božićnog drvca i interijera, neka od zanimljivih i sigurnih mjesta na kojima možete postaviti vašu čarobnu božićnu jelku uključuju klupu ili stolić u predvorju, prostor ispod stepenica i između namještaja kao što su kauč ili sofa.

Usto, o dojmu vašeg drvca uvelike će utjecati stil ukrašavanja. Ukoliko volite minimalistički stil ukrašavanja u slučaju malog prostora možete se poigrati s lampicama koje će cijeloj prostoriji podariti dodatnu dozu svjetlosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Peppertree Living (@peppertreeliving)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci