Make your day different

Logo Cover

Ne vidite dobro i imate problem s čitanjem? Doznajte kako si možete osigurati besplatan pregled vida, ali i osvojiti (dizajnerske!) dioptrijske naočale

Ako ste primijetili neke od znakova slabljenja vidne oštrine kao što su problemi s čitanjem, zamor očiju, glavobolje, dvostruka slika, osjećaj pritiska u oku ili slabije fokusiranje, nemojte više odgađati pregled vida. Rješenje za poteškoće s vidnom oštrinom krije se u novootvorenom Vision Centru Ocularia koji se nalazi u centru Zagreba, na adresi Ilica 158 (kod Vinogradske), a razvio se iz mnogim Zagrepčanima dobro poznate Optike Ocularia.

Obiteljska tradicija Optike Ocularia počinje 1994. godine i poznata je po izradi kvalitetnih dioptrijskih naočala. Francuska tvrtka Essilor prepoznala je njihovu kvalitetu te je tako nastao prvi Vision Centar specijaliziran za progresive u Hrvatskoj.

 
 
 
 
 
 
@eyeclubuk

U sklopu Vision Centra nalazi se optometrijska ordinacija za detaljan pregled vida opremljena najboljim Essilor instrumentima, predivno uređena optika s velikim izborom dioptrijskih okvira te precizni instrumenti za uzimanje svih potrebnih mjera za izradu kvalitetnih progresiva.

Essilor je izumitelj progresivnih naočalnih leća koje su ujedno i najprodavaniji progresivi na svijetu.

  Advertisement
  Advertisement
ENHANCE_BLUR

Vrh njihove ponude čine Varilux Xclusive 4D, Varilux Xtrack i Varilux Xdesign progresivi. Od svih isporučenih naočala u Vision Centeru Ocularia, čak 84% su Varilux X progresivi koji su trenutno najkvalitetniji progresivi na svijetu što se tiče zadovoljstva korisnika, udobnosti te širine vidnog polja za rad na kompjuteru i čitanje.

 

Privikavanje na Varilux X progresive je znatno kraće u usporedbi s ostalim Essilor progresivima.

 
 

Kako izgleda pregled u Vision Centru Ocularia?

Advertisement
Advertisement

U najmanju ruku kao da se cijeli svijet vrti upravo oko vas. Naime, od 2019. primjenjuju način poslovanja u kojem u potpunosti sav fokus stavljaju na klijenta čiji pregled počinje u točno dogovoreno vrijeme i traje 60 minuta. Nakon detaljnog pregleda imate 30 do 90 minuta za odabir dioptrijskih okvira i za precizno uzimanje mjera za ugradnju naočalnih leća (stakala). Vision Centar je za vrijeme vašeg posjeta otvoren samo za vas.

U većini drugih optika ili ordinacija određivanje dioptrije rijetko kad traje duže od 20 minuta, no u Vision Centru Ocularia svakom pregledu pristupaju potpuno posvećeni klijentu i njegovim potrebama te je cijeli proces pregleda i kupnje naočala podignut na znatno viši nivo.

Tim Vision Centra čine profesionalci koji su prošli kroz brojne edukacije, a jedna od njih je i mr.sc Dolores-Ivana Muller koja je nakon završenog medicinskog fakulteta u Pragu specijalizirala optometriju te odradila kliničku praksu u Sveučilišnoj bolnici u Pragu.

Znanost o vidu je magistrirala u Njemačkoj u suradnji s američkim sveučilištima New England College of Optometry i Pacific University.

Old woman reading a book to her grandchild outdoors

Dugogodišnje radno iskustvo stekla je u optometrijskim ordinacijama u Sydneyu te je s vremenom osmislila detaljnu kontrolu vida u trajanju od 60 minuta (60min IEXAM) koja se radi na vrhunskim Essilor instrumentima te dodatnim pomagalima za testiranje vida i vidne terapije američke tvrtke Bernell.

Timu se pridružila i Katarina Šarac koja je diplomirala optometriju u Velikoj Gorici te je upisala magisterij znanosti o vidu u Njemačkoj. Radno iskustvo stekla je na Malti i u Očnoj klinici Svjetlost.

@opticalshop_parma

Svi koji se odluče za kupnju naočala pregled dobivaju potpuno besplatno, a uz to Vision Centar svim kupcima daje garanciju na dioptriju i kompletne naočale.

Uz to, u Vision Centru Ocularia povodom otvaranja nude akciju koja traje od 25. studenog do 24. prosinca 2021., a u kojoj uz kupnju Varilix X progresiva klijenti dobiju gratis dioptrijski okvir iz aktualne kolekcije brendova poput: Furla, Carolina Herrera, Escada, Trussardi, Woodys, Nina Ricci, Police, Fila, Rodenstock

@eyewear_prooptique

Da misle i na najsitniji detalj, najbolje svjedoči činjenica da su za svakog klijenta osigurali privatni parking koji je za korisnike njihovih usluga besplatan.

Za više informacija i dogovor oko termina pregleda svi zainteresirani mogu se javiti na 01 3778 539 ili posjetiti web stranicu www.ocularia.hr, a sve informacije i novosti mogu se pratiti i na njihovoj Facebook stranici Vision Center Ocularia

Foto: promo/Instagram

 

Slični članci