Make your day different

Logo Cover

Nataša Janjić objavila preslatki obiteljski VIDEO, a prisjetila se prvog profesionalnog snimanja koje je odradila s legendarnim rokerima: ‘Klinka u spotu velikog benda!…’

Nataša Janjić Medančić, splitska glumica sa zagrebačkom adresom, svoje je glumačke angažmane malo stavila po strani kako bi se posvetila obitelji. S ortopedom Nenadom Medančićem 21. prosinca proslavila je drugu godišnjicu braka u kojem su postali roditelji dvoje djece, koji su im trenutno najveća briga, ali i veselje. A netom prije Božića glumica se prisjetila jednog davnog događaja, svojeg prvog snimanja. ‘Bio je to moj prvi zarađeni džeparac i velika čast, otkrila je glumica o suradnji s Parnim valjkom, slavnim domaćim bendom, u čijem je glazbenom spotu za pjesmu ‘Zastave‘ – glumila.

Nataša Janjić sa suprugom Nenadom proslavila je drugu godišnjicu braka 21. prosinca. A da u ljubavi uživa kao prvog dana opisala je u dirljivoj posveti na Instagramu, u kojoj – njima kao paru, čestita godišnjicu ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula)

 

‘U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. 💖

Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati.
Ostalo ćemo lako… 💫

Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi!’

@nanulananula

Četveročlana obitelj prijateljima i pratiteljima na Instagramu duhovito je čestitala Božić preslatkim video uratkom, a koji dan ranije crvenokosa se glumica prisjetila i jednog davnog događaja, pomalo zaboravljenog, ali koji je označio neki njezin svojevrsni početak profesionalnog rada.

Dok je bila gimnazijalka, naime, Nataša Janjić u rodnom Splitu glumila je u amaterskim predstavama u Gradskom kazalištu mladih.

Veliki preokret u njezinu životu i svojevrsni proboj u hrvatski javni prostor doživjela je u tinejdžerskim danima, a tog iskustva zvijezda filmova ‘Ti mene nosiš’ i ‘Comic Sans’ sad se s nostalgijom prisjetila na društvenoj mreži.

‘Ima jedna priča, malo tko je zna, izgubila se u vremenu… Bila sam maturantica i imala sam 17 godina kad su me pozvali da glumim u spotu Parnog valjka za pjesmu ‘Zastave’. Bio je to moj prvi zarađeni džeparac i velika čast.

Instagram/Screenshot

Klinka u spotu velikog benda. Bavila sam se amaterski glumom u Gradskom kazalištu mladih i ovo je bilo moje prvo snimanje ikad’, prisjetila se Nataša na Instagramu, koja je 2004. godine diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti.

Pogledajte VIDEO:

 

YouTube/Screenshot

 

@nanulananula

Foto: Instagram

Slični članci