Make your day different

Logo Cover

Natalija Prica posve je iskreno otkrila kako se osjećala tijekom medijskih napada, ali i što bi opet ponovila da se vrijeme može vratiti

Natalija Prica bila je gošća rubrike ‘Iskreno sa Sanjom’ u IN magazinu Nove TV, a voditeljici Sanji Doležal otkrila je posve iskreno kako se osijećala tijekom medijskih napada, ali i što bi da se vrijeme može vratiti opet sve ponovila.

Natalija Prica specijalistica je ortodoncije i radi u struci, a u središte medijske pozornosti došla je 2011. kad se okitila lentom i titulom Miss Universe Hrvatske. Našu zemlju je predstavljala na svjetskom natjecanju ljepote u Brazilu, a posljednjih godina se rijetko pojavljuje u javnosti i na društvenim događanjima. Ipak, šira javnost najviše je pamti kao blisku suradnicu pokojnog gradonačelnika Milana Bandića.

In Magazin/screenshot

‘Bilo je teško, bilo je jedno intenzivno razdoblje i medijska oluja, međutim to je prošlo i ja sam u tom periodu oluje i medijskih napada na mene jednostavno znala koji je moj prioritet u životu. Imala sam dvije mogućnosti. Mogućnost je bila ići u medijski rat i opravdavati se za nešto za što smatram da nisam kriva, na što bih izgubila puno vremena i energije. Plan B bio je učiti za svoj specijalistički ispit i jednostavno imati svoj posao jer da ga nisam položila, nažalost ne bih imala posao. Prema tome moj prioritet je bio ostati u struci i nastaviti svoj život normalno dalje’, ispričala je 34 – godišnja Natalija Prica, specijalistica ortodoncije, bivša misica i bliska suradnica pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, voditeljici Sanji Doležal u IN Magazinu na pitanje o svom političkom angažmanu u stranci MB 365 u kojoj je svojedobno bila šefica mladeži.

In Magazin/screenshot

Odgovorila je i na pitanje tko ju je više dočekivao na nož – žene ili muškarci.

‘Žene više, manje muškarci. Žene bi svašta rekle, još bi dodale i ono što nije ni bilo, ali da. Već sam se navikla na to. Muški si puno više drže leđa nego mi žene i zbog toga mi je baš jako žao’, izjavila je Natalija Prica te dodala da se, premda je bivša misica, u poslu nikada nije oslanjala na svoju ljepotu, nego joj je uvijek primarna bila njezina struka. Nije se, naime, željela oslanjati isključivo na uspjeh u manekenstvu i modelingu, jer ta struka ima određeni rok trajanja.

 

Natalija Prica specijalistica je ortodoncije i radi u struci, a u središte medijske pozornosti došla je 2011. kad se okitila lentom i titulom Miss Universe Hrvatske. Našu zemlju je predstavljala na svjetskom natjecanju ljepote u Brazilu, a posljednjih godina se rijetko pojavljuje u javnosti i na društvenim događanjima. Sanji Doležal je priznala da bi sve, da može, opet – ponovila.

Foto: Promo/screenshot

Slični članci