Make your day different

Logo Cover

Natali Dizdar nam je otkrila svoje najomiljenije opsesije

Jedna od najtalentiranijih dama našeg glazbenog neba ovo je ljeto spojila ugodno s korisnim, pa je uz promociju novog albuma ‘Iluzije’ i svirkama na jazz večerima, ova briljantna djevojka pronašla čak i vremena da polaže za skippera. Ipak, uz hektični i nepredvidivi raspored, Natali uspijeva u njega ugurati i one stvari koje život znače, a nama je otkrila koje su to njezine male opsesije

Zanosna pjevačica nedavno se vratila s putovanja na kojem je posjetila egzotičnu Kolumbiju.  Lijepa Natali Dizdar odmah po povratku odradila je koncert na zagrebačkom Zrinjevcu te već idući dan bila na jedrilici na Braču. Naime, ova svestrana Zadranka polaže za skippera, ali istovremeno uživa i odmara.

@natalidizdar

 

Trenutačno se nalazi u Starom gradu na Hvaru gdje s najboljom prijateljicom obilazi konobe i uživa u sunčanju. Briga za sebe joj je jako važna, kako duhovna, tako i fizička pa Natali svaki slobodni trenutak iskoristi za tjelovježbu i meditaciju. Priznaje da se posljednjih dana malo ‘ulijenila’ pa spava do 11 sati nakon čega uživa u kavici i iskrenim razgovorima s prijateljicom.

– Dani su mi poprilično nepredvidljivi, a raspored složen do kraja ljeta. Duž obale s bendom promoviram novi album ‘Iluzije’ i jako me vesele te gaže i susreti s omiljenom publikom. Dok ne krene akcija lagano sam u ‘zenu’. Puno spavam jer se zadnjih mjeseci nisam baš odmarala. Sunčam se, kupam i uživam u dobroj knjizi. Navečer se počastim s nekoliko čašica vina i onda opet spavanac – kaže pjevačica i dodaje kako unatoč opuštenim danima ubaci i lagano večernje trčanje uz plažu. Sljedeća destinacija je otok Vis gdje s bendom svira na tvrđavi Fort.

 

@natalidizdar

Samo za Cover otkrila je i neke svoje najomiljenije ‘opsesije’.

TOP TJELOVJEŽBA: joga

@rozalie_e

TOP STVARI ZA PLAŽU: ručnik i ipad

@littlecreativeshop

 

TOP ODJEVNI PREDMET: haljine otvorenih leđa i ramena
TOP PJESMA: Fleetwood Mac – Dreams
TOP SPORT: trčanje

@adidasrunning

TOP OPUŠTANJE: čaša dobrog vina

@fikumb

TOP PARFEM: Burberry Brit
TOP LOSION ZA TIJELO: Chanel 19
TOP KREMA ZA SUNČANJE – Avene sun spray
TOP DIZAJNERSKI KOMAD ODJEĆE: Dieselov kupaći kostim

@diesel

Fotografije: Instagram
Napisala: Ana Ismailovski


Slični članci