Make your day different

Logo Cover

Naša preporuka ljeta je Mistral Beach Club, mjesto koje zavodi cool uređenjem i fantastičnom glazbom, uz koje se vežu epiteti poput ‘raja na zemlji’

Zaista se čini kao raj. Neki bi čak mogli reći da jest. Mistral Beach Club, dio *****Radisson Blu Resort & Spa, donosi luksuzni ambijent resorta i prvoklasno iskustvo odmora na samoj plaži. Gostima su na raspolaganju ležaljke na platou i na plaži, vrhunske kabane na platou i ekskluzivne kabane na stijenama. Osvježavajuća pića i ukusni zalogaji poslužuju se upravo u kabanama i na ležaljkama za one koji ne žele propustiti niti sekundu uživanja pod suncem.

Zaljubite se – u sebe, svoj život, svoj odmor

Upravo taj osjećaj čiste sreće, bestežinskog stanja i oduševljenja, kojim je prožet Mistral Beach Club, čini da se zaljubite. U sebe, u svoj život, a prije svega u svoj odmor.

Vrijeme je da uživate i opustite se, da pustite sav stres da se rasprši dok se vi sunčate na ugodnim ležaljkama i upijate sve oko sebe: savršen krajolik, luksuznu eleganciju kluba, zvuk mora koje vas okružuje, dobre glazbe i uzbuđenja u zraku.

One koji su u u ljubavi s finom hranom, samo par koraka preko šetnice dovodi do restorana Mistral, koji oduševljava ugodnom atmosferom, ukusnim jelima i izborom domaćih slastica.

default

Otvoren je svaki dan od 12 do 19 sati što znači da imate dovoljno vremena za kušanje raznolikog i opsežnog jelovnika.

Morska simfonija s jelovnika jednostavno je za umrijeti, dalmatinske plate pravi su hommage baštini regije.

Ljubitelji slatkih užitaka očarani su prepoznatljivim cheescakeom sa smokvama, kao i božanstveno glatkom Lemon Panna Cottom koja se poslužuje uz hrskavi crumble od kokosa.

Držite se, zabave stižu!

Ovog ljeta vrijeme je da se oslobodite stresa i briga i uronite u potpuni doživljaj odmora. Od samog otvorenja 13. svibnja, preko velikog partyja povodom otvaranja sezone 3. lipnja, sve do posljednjeg velikog partyja koji će prodrmati osunčane goste beach cluba 16. rujna na uzbudljivom zatvaranju sezone, svaki će dan biti dan za pamćenje u Mistral Beach Clubu.

Tjedan će začiniti resident DJ i plesači, a poznati gostujući DJ-evi iz cijelog svijeta gostovat će tijekom sezone na posebnim eventima.

TIMELESS parties, koje uključuju i posebne goste održavaju se dva puta mjesečno do kraja sezone i zasigurno dižu na noge svakoga jer je njihov domaćin je poznati svjetski DJ Tom Novy.

Južnoamerikanka DJ GRETSENIA 11:11 i njezin jedinstveni glazbeni stil koji je proslavila u cijelom svijetu također su dio bogatog ljetnog programa. Nema se više što reći – samo se opustite i prepustite! Jer ovo će biti ljeto života.

Više informacija o klubu i detaljan program sezone možete pronaći OVDJE!

Mistral Beach Club: 10:00 – sunset | Mistral Restaurant & Bar: 12:00 – 19:00

IG, FB @mistralbeachclub

Foto: promo

 

 
Slični članci