Make your day different

Logo Cover

Naša najuspješnija beauty influencerica Jelena Perić uživa s obitelji na bajkovitoj destinaciji, a za Cover Style otkrila je kako se ne umoriti na odmoru, ali i planira li stati pred oltar

Brojni poznati Hrvati već su otvorili sezonu kupanja, a među njima je i jedna od naših najuspješnijih beauty influencerica – Jelena Perić. Proslavljena vizažistica iskoristila je slobodno vrijeme kako bi se s obitelji prepustila uživanju u ponudi Falkensteiner Punta Skala resorta, luksuzne morske oaze u Petrčanima pored Zadra. Zgodna vlogerica otkrila nam je kako se provela na jednoj od najbajkovitijih destinacija na Jadranu, ali i planira li uskoro stati pred oltar te je li sinčić Teo više na nju ili tatu Igora Bubnjića…

S dolaskom prvih vrućih dana broji poznati Hrvati pobjegli su na obalu kako bi predahnuli od obaveza i napunili baterije za nove radne pobjede, a to je proteklih dana učinila i hrvatska beauty mogulica Jelena Perić.

Uspješna 30-godišnja vizažistica otputovala je u Petrčane nedaleko od Zadra sa suprugom i bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem te njihovim jednogodišnjim sinčićem Teom.

@j_make_up

Poznata obitelj pronašla je svoju oazu mira u luksuznom resortu Falkensteiner Punta Skala, koji ove godine ima i poseban program za najmlađe, što se njoj kao zaposlenoj majci idealno uklopilo u viziju odmora iz snova.

U Falkensteiner Family Hotelu Diadora svi, i mali i veliki gosti, mogu u potpunosti uživati u svom odmoru. Bebama je, pak, dodijeljen VIP status. Riječ je o najboljem mjestu za opuštajući i/ili avanturistički obiteljski odmor u Hrvatskoj.

 
@frankparker2

U bogatoj ponudi Falkensteiner Family Hotela Diadora valja istaknuti svijet Falky Land, igraonicu s animacijskim timom, Falky vodeni svijet s dječjom saunom i bazenim, atraktivnu obiteljsku igraonicu, veliki sportski i animacijski program te ukusnu alpsko-jadransku kuhinju.

U razgovoru za Cover Style atraktivna vlogerica ispričala je kako se provela na jednoj od najljepših morskih destinacija u Lijepoj našoj, planira li uskoro stati pred oltar s bivšim Vatrenim, ali i kako se snalazi u ulozi majke pored brojnih poslovnih obaveza.

@falkensteiner.puntaskala

Kako ste se proveli Falkensteiner Resortu Punta Skala? Što vam se najviše svidjelo od bogate ponude?

Apsolutno sve! Oduševljena sam time kako je sve prilagođeno djeci, od hrane, programa, aktivnosti do smještaja. To nam je trenutno najvažnije jer nam je u interesu da se svi odmorimo i dobro zabavimo. Svakako ćemo se vraćati godinama.

Kako izgleda ljetovanje u troje? Je li puno izazovnije i zaposlenije ili jednako uživate kao i prije dolaska djeteta na svijet?

Moram priznati da je puno zahtjevnije i drugačije od svih ljetovanja prije, ali prilagođavamo se i iskorištavamo vrijeme maksimalno koliko možemo.

@j_make_up

Gdje ćete provesti ostatak ljeta?

Nemamo još nikakav plan s obzirom na privatne obaveze, ali svakako ćemo posjetiti još nekoliko lokacija.

U svibnju ste proslavili 30. rođendan. Jeste li imali neku posebnu želju?

Iskreno, ne. Jedina želja mi je da sve nekako sjedne na svoje mjesto i da se svi vratimo u normalu. Nadam se da ćemo sljedeće godine moći proslaviti kako treba.

Planirate li uskoro stati pred oltar?

Ne planiramo još ništa s obzirom na cijelu situaciju. Voljela bih imati malu intimnu svadbu bez epidemioloških mjera.

@j_make_up

S obzirom na to da ste jedna od najutjecajnijih beauty influencerica u Hrvatskoj, kako balansirate majčinske i poslovne obaveze?

Na početku jako teško, ali sada se polako vraćam poslu i to me veseli. Od trenutka kad sam ostala trudna samo sam željela odmoriti i maksimalno se posvetiti Teu. On je još uvijek doma pa smo stalno skupa i to iziskuje svu moju pažnju. Ponekad ne stignem odraditi sve, ali na jesen kreće u vrtić pa ću imati više vremena za posao.

Kakvo je Teo dijete i je li više na Vas ili na tatu Igora?

Moram priznati da je izgledom na tatu, ali karakterno na mene. Jako je svojeglav i ne možete ga natjerati ni na što što on ne želi. Baš ima jak karakter, ali je dobro dijete i zahvalna sam što je upravo takav.

@j_make_up

Kako održavate figuru vitkom tijekom ljeta?

Nemam neki poseban režim, ali 70 posto vremena se pokušavam zdravo hraniti i kretati što je više moguće. Moram priznati da se još nisam vratila u svoju najbolju formu, ali ne opterećujem se previše.

Foto: Instagram

Slični članci