Make your day different

Logo Cover

Naš GIVEAWAY je završio! Provjerite jeste li jedan od 5 sretnih dobitnika na čije će kućne pragove stići ekskluzivan Spring Box by Cover Style

Proljeće je stiglo, a s njime i novi Cover Style Spring Box koji vrvi od fantastičnih iznenađenja. Kao i dosad, tradicionalna poklon-kutija našeg portala donosi pregršt kvalitetnih kozmetičkih proizvoda, slatke zalogaje i pića za svačiji ukus. U nastavku doznajte imena 5 sretnih dobitnika na čije će kućne pragove stići ekskluzivni goody bag s potpisom lifestyle portala Cover Style…

I ove godine Cover Style izmamio je osmijehe na lica odabranim celebrityjima i inflencerima, ali i 5 najvjernijih čitateljica s novim Spring Goodie Boxom iznenađenja koji sadrži baš sve što vam treba za opuštene i ugodne proljetne dane.

Osim zbog unikatnog dizajna, ova poklon-kutija posebna je i zbog dva ekskluzivna proizvoda. Jedan od njih je krema za ruke benda prirodne kozmetike Alterra čiji asortiman uskoro stiže u SPAR i INTERSPAR. Uz nju, tu je i Milani Cheek Kiss Cream Bronzer.

Što se sve krije u Cover Style Spring Boxu doznajte OVDJE!

Dvije poklon-kutije putem Facebook stranice portala Cover Style, osvojile su:

Marina Juric

Vanja Celinic

Tri poklon kutije putem Instagrama osvojile su:

@zubilica
@gogabadun

@lucijazolnai

Čestitamo sretnim dobitnicima!

*Posebna zahvala kurirskoj služni Transgram na brzoj realizaciji poklona, od srca veliko hvala i Kartonaži Hudetz i gospođi Tanji Hudetz na uvijek predivnim kutijama koje su ujedno postale i zaštitni znak lifestyle portala Cover Style te svaki put iznova izmamile osmijeh na lica onih u čije su ruke stigle.

Foto: Kristina Vrdoljak

Slični članci