Make your day different

Logo Cover

Napokon znamo tko je NJIMA idealna ljubavnica, kako izgleda i kakve je osobine krase! Pronađete li se u opisu, dobro razmislite koga zavodite….

U jeku aktualnih zbivanja povezanih s borbom za ženska prava, odlučili smo se prisjetiti još jednog načina manifestacije ženske moći. Raznovrsnih zapleta u ljubavnim odnosima bilo je od pamtivijeka, a čini se da će ih biti zauvijek. Dok se brojne žene gromoglasno ujedinjuju u prozivci svojih zlostavljača, afere s upletenim ljubavnicama i dalje se skrivaju pod tepihom. Kako provjeriti vjernost partnera i tko je kriv za prevaru komentirat ćemo drugom prilikom, a sad ćemo prikazati kako muški spol zamišlja savršenu ljubavnicu…

U nadi da do sad niste bili izloženi prevari, bilo kao protagonist ili žrtva, odlučili smo otkriti koje su to karakteristike ljubavnica koje uspiju privući zauzete muškarce.

 
 
 
 
 
 

Ova kontroverzna tema ne prestaje fascinirati jer smo kroz medije svjedočili kako vjernost može biti krhka, a nevjera ne bira: čak i najljepše žene svijeta bile su žrtve prevare.

@johannaeolsson

Primjera ima napretek: Beyonce je 2016. objavila cijeli album (Lemonade) posvećen gnjevu prema varanju, Ben Affleck je 2015. prekrasnu Jennifer Garner zamijenio njihovom dadiljom, Ashton Kutcher je iznevjerio magičnu Demi Moore, a o ljubavničkim porocima Tigera Woodsa ne moramo ni govoriti – sve je već davno otkriveno.

  Advertisement
  Advertisement

Iako su bogati muškarci zajednički nazivnik ovih afera, prevare ne zaobilaze nijednu društvenu skupinu, a bez obzira na naše nadanje sigurno se velik broj čitateljica pronašao u situaciji između dvije vatre.

 

Od velike je važnosti adresirati muškarca kao krivca, ali ne možemo zaobići pogled na takvu situaciju u kojoj je zapravo žena ženi neprijatelj.

 
 
@johannaeolsson

Kako bi izbjegli daljnje osuđivanje pojedinih spolova, temu ćemo svesti na razinu prirodnih nagona koji su zajednički svim živim bićima.

Za buđenje seksualnog nagona, za razliku od romantičnog, ponekad je dovoljna sama fizička privlačnost.

Advertisement
Advertisement
@johannaeolsson

Stoga prenosimo rezultate analize portala SeekingArrangement koji opisuju ženske karakteristike koje najviše privlače ljubavnike.

Rezultati su sljedeći:
• Većina muškaraca preferira starosnu dob između 25 i 31 godine
• 61 posto aspirira ka plavušama
• 47 posto favorizira zelenooke žene
• 33 posto pretendira na atletsku građu tijela
• 32 posto je poželjelo ženu s košaricama veličine 32D
• Bjelkinje su najpopularnije s 32 posto, a potom azijatkinje s 30 posto

Da pojasnimo, SeekingArrangement je vodeći web-portal za online dejtanje, specijaliziran za spajanje takozvanih sugar daddyja s njihovim sugar babies.

Svoju misiju opisuju kao ‘uslugu za bogate dobrotvore koji traže uzajamno blagotvoran odnos’, a postižu ju zbog zajamčene diskrecije i mogućnosti prilagođavanja zahtjevima pojedinaca.

@thatcoolmoodboard

Uzevši u obzir da je na pet muškaraca prijavljenih na portal dvoje oženjeno, analizirali su rezultate pretrage i poruke 468 000 oženjenih muškaraca.

Osim navedenih fizičkih preferencija, analiza pokazuje da su takvi muškarci većinom zainteresirani za senzualne, energične i otvorene žene, a kao posebna prednost ističe se vježbanje joge.

Nadalje, većina preferira slobodne žene, a čak 86 posto muškaraca pada na studentice ili žene s akademskim zvanjem.

@thatcoolmoodboard

Kako zaključuje YourTango, idealna ljubavnica ostaje u okvirima ideala i teško ju je zamisliti kao stvarnu osobu, koja pritom želi eksperimentirati sa oženjenim muškarcima.

Čak i ako se pronalazite u navedenim karakteristikama, svoje atribute pokušajte sačuvati za nekog tko će vam pružiti više od materijalnog blagostanja. I da, pokušajte izbjeći svjesno ulaženje u ulogu ljubavnice.

Foto: Instagram
Pripremila: Silvija Valjin

Slični članci