Make your day different

Logo Cover

Napokon znamo ime koje su Kate Middleton i princ William nadjenuli trećem djetetu

Treće dijete vojvotkinje i vojvode od Cambridge zove se princ Louis Arthur Charles. Službena je to objava Kensingtonske palače.

Maleni Louis na svijet je stigao u ponedjeljak u 11:01 minutu, a čak četiri dana kasnije ponosni roditelji Kate Middleton i princ William svijetu su odlučili otkriti njegovo ime. Ime novorođenom princu, petom u redu za prijestolje, blagoslovila je po službenom protokolu kraljica Elizabeta II. Naime, kako nalaže službeni protokol, kraljevska obitelj ne otkriva ime bebe odmah po rođenju, već tek nakon što ga odobri kraljica.

U kratkoj objavi na službenom Twitteru Kensingtonske palače stoji:
‘Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea presretni su što mogu objaviti da su svog sina nazvali Louis Arthur Charles.’  Uz to stoji kako će maleni princ biti poznat i kao His Royal Highness Prince Louis of Cambridge, tj. Njegovo kraljevsko visočanstvo princ Louis od Cambridgea.

@jamesmccourtla

Zanimljivo je da Louis u svojem punom imenu sadrže još dva člana kraljevske obitelji; princ William, čije je puno ime William Arthur Philip Louis, te princ George. Puno ime Louisova starijeg brata je George Alexander Louis, koji je, pak, ime dobio po ocu kraljice Elizabete II, kralju Georgeu VI.

@royalsofcambridgeandsussex

 

@bbbuzzng

 

Foto: Instagram
PBZ

Slični članci