Make your day different

Logo Cover

Napokon otkriveno koje su ime Marin Čilić i supruga Kristina nadjenuli sinčiću, nije baš često i ima duboko značenje…

Marin Čilić postao je otac dječaka prije četiri dana, a jučer je svoje obožavatelje počastio prvom fotografijom novopridošlog nasljednika. Iako dosad nije htio podijeliti koje ime su on i supruga Kristina odabrali za svoje prvo dijete, iz teretane u kojoj tenisač trenira na društvenim mrežama otkriveno je da su svom dječaku nadjenuli vrlo nesvakidašnje ime dubokog značenja…

Prošlog petka Marin Čilić i Kristina Milković dobili su svog prvog sina. Iako je 31-godišnji tenisač tek jučer na Instagramu objavio prvu fotografiju novorođenog dječaka, njegovo ime nije htio otkrivati. Ipak, to su umjesto Marina učinili iz jedne teretane u kojoj često trenira.

‘Naš Marin Čilić danas uz trening slavi svoj najveći Grand slam, rodio se Baldo Čilić. Neka je živ, zdrav i neka prati stope svog oca!’ stoji u objavi na Facebooku.

@marincilic

Iako nije toliko često, ime Baldo vrlo je popularno u Dubrovniku i ima nekoliko značenja među kojima su ‘hrabar prijatelj’, ‘velikodušan’ i ‘pažljiv’.

Proslavljeni sportaš jučer je na Instagramu podijelio fotografiju svog nasljednika pored kojeg je položio maleni reket, a svojim riječima u opisu dirnuo je brojne prijatelje, kolege i obožavatelje.

@marincilic

‘I službeno smo tim od troje. Hvala svima na divnim željama. Mama i dječak su odlično. Čini mi se da će ovo desetljeće biti najbolje do sada’, napisao je Marin.

Novopečeni roditelji u vezi su još od 2008. godine. Upoznali su se i zaljubili na dubrovačkom Srđu, gdje je njegova odabranica tada tamo radila kao hostesa.

@marincilic

Krajem travnja 2018. godine svoju ljubav okrunili su brakom upravo na  tom istom mjestu. Nakon ceremonije vjenčanja par je sa svojim uzvanicima slavio u popularnom dubrovačkom klubu Revelin.

Foto: InstagramHzzo

Slični članci