Make your day different

Logo Cover

Napokon je stigao hidrirajući serum s ultra brzim djelovanjem, certificirani organski proizvod s čak 99% sastojaka prirodnog porijekla

Druženjem u poznatom zagrebačkom Greenery Procaffeu A-DERMA je predstavila novitet unutar dermatološke Biology linije proizvoda – HYALU serum 3u1 – snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem. Ovaj certificirani organski proizvod sadrži čak 99% sastojaka prirodnog podrijetla.

Biology HYALU serum 3u1 sastoji se od 9 sastojaka, a formuliran je s ciljem hidracije i uravnoteženja dehidrirane fragilne kože. Idealan je za osobe koje nemaju vremena za dugu jutarnju rutinu jer tekstura svježeg gela pri nanošenju, nije ljepljiva i brzo se upija.

Kožu hidrira u samo 1 minuti*, koža je jedrija i sjajnija te poprima svjež i zdrav izgled. Zahvaljujući moćnim aktivnim sastojcima HYALU serum 3u1 ima trostruko djelovanje: hidrira, čini kožu punijom i ojačava kožnu barijeru:

  • hijaluronska kiselina pruža trenutni i dugotrajni učinak hidracije, čini kožu punijom
  • organski Rhealba sok uravnotežuje i hidrira kožu održavanjem ravnoteže osnovnih minerala kože (kalcij i magnezij) i poticanjem prirodne proizvodnje hijaluronske kiseline u dubljim slojevima kože
  • ekstrakt maslačka štiti kožu od čestica onečišćenja.

 

Biology HYALU serum 3u1 formuliran je da poštuje fragilnu kožu uz sigurnost primjene i visoku podnošljivost. Formula je ispitana na koži sklonoj alergiji. Može se primijeniti na područje oko očiju. Bez parfema, esencijalnih ulja i kontroverznih sastojaka.

Primjenjuje se na očišćeno lice 1 do 2 puta dnevno (ujutro i/ili navečer) na lice, vrat i područje oko očiju. Uz 99% prirodnih sastojaka te bez sastojaka životinjskog podrijetla, ovaj proizvod kao i većina A-Derma proizvoda nosi oznaku A – GREEN IMPACT INDEXA (indeks zelenog utjecaja) što znači da je eko-društveno dizajniran, odnosno da se njegovom proizvodnjom poštuje okoliš i društvo u cjelini.

A-Derma Biology HYALU serum 3u1

Na događanju je o eko značajkama proizvoda govorila Tihana Veljačić, suosnivačica platforme THE GREEN HUB: ‘Uz oznaku A kada je u pitanju Green impact index ovaj proizvod ima i važan Ecocert certifikat koji potvrđuje da je napravljen od sastojaka dobivenih iz obnovljivih izvora te prerađen uporabom ekološki prihvatljivih procesa.’

Marija Markota Jurić i Tihana Veljačić

Jedna od prvih osoba koja je imala priliku isprobati ovaj serum bila je Riječanka Zara Hrvatin poznata po korištenju organske i prirodne kozmetike.

‘Serum me oduševio jer ima laganu teksturu te se jako brzo upije što štedi moje vrijeme prilikom jutarnje ili večernje rutine. Koža mi je zategnutija i sjajnija, a što je najvažnije, proizvod je prirodan, baš kako meni i odgovara. Posebno mi se sviđa tzv. Mix and match sustav koji mi omogućuje da pomiješam novi HYALU serum s drugim hidrirajućim kremama unutar Biology linije koje koristim već više od godinu dana.

Sementa Rajhard

Biology linija prva je dermatološka i certificirana organska linija brenda A-Derma. Jednostavna je i potpuna linija koja se prilagođava svim tipovima fragilne kože.

Unutar Biology linije možete pronaći ukupno 9 proizvoda. Proizvodi za čišćenje/odstranjivanje šminke – micelarna voda, losion za čišćenje šminke i novi proizvod – Dermatološka pjena za čišćenje.

Za hidrirajuću njegu u ponudi postoje dermatološka lagana i bogata hidracijska krema te Biology HYALU serum 3u1.

Dok za specifičnu njegu postoje već poznate BIOLOGY AR, BIOLOGY CALM, BIOLOGY NUTRI za posebna dermatološka stanja.

,

DODATNE POSEBNOSTI CIJELE BIOLOGY LINIJE:

Certificirana organska kozmetika

BIOLOGY linija ima organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Eko dizajnirana pakiranja

Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100% reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike. Bočica seruma također dolazi u eko dizajniranom pakiranju: sadrži 42% recikliranog stakla i potpuno je reciklabilna.

Andrea Mulder / Photo Art

Foto: promo

 
PBZ

Slični članci