Make your day different

Logo Cover

Napeta mini serija ‘Echoes’ nova je psihološka drama i Netflixov koji se u rekordnom vremenu pronašao na vrhu najgledanijih naslova

Ljubitelji trilera, stižu dobre vijesti! Na streaming platformu Netflix nedavno je stigla serija ‘Echoes’ koja se u rekordnom vremenu pronašla na samom vrhu najgledanijih serija u zemlji. Napeta radnja već od prvih trenutaka zahtijeva potpunu pažnju gledatelja, a o čemu je točno riječ, doznajte u nastavku…

Mini serija ‘Echoes’ novi je adut Netflixa, a u samo nekoliko dana zauzela je prvo mjesto po gledanosti u Hrvatskoj.

Ova napeta psihološka drama oduševila je publiku, zbog svoje kompleksne radnje ovaj naslov definitivno ne spada u kategoriju za opuštanje i razbibrigu.

@ryanpaynter1

Radnja serije prati Ginu McCleary, koju tumači glumica Michele Monaghan. Gina je autorica iz Los Angelesa, vrlo bliska sa svojom jednojajčanom sestrom Leni, koja joj ubrzo prestane odgovarati na pozive.

 

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Echoes (@echoesnetflix)

Saznavši da je Leni nestala, Gina se bez imalo razmišljanja pridružuje potrazi za sestrom, a vrlo brzo saznajemo bizarnu činjenicu da su sestre zapravo srodne duše koje od djetinjstva potajno mijenjaju živote.  Preuzimaju identitet jedna druge na dan svog rođendana i sljedećih godinu dana žive život druge osobe, a sada kada je Leni nestala, sve ono što su zajedno planirale za svoju budućnost pošlo je po zlu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Echoes (@echoesnetflix)

Osim u Hrvatskoj, serija je zauzela prvo mjesto i u Velikoj Britaniji dok se u ostatku svijeta bori sa serijom ‘The Sandman’  za prvo mjesto.

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/ video: Instagram/ YouTube

Slični članci