Make your day different

Logo Cover

Nakon višegodišnjeg izbivanja sa scene američka pjevačica Alicia Keys počastila fanove nezaboravnim duetom!

Iako se njen posljednji studijski album Girl on Fire iz 2012. godine još uvijek sluša kao lud, priznajemo da nam već pomalo nedostaju novija ostvarenja popularne američke R&B i soul pjevačice Alicije Keys. I taman kad smo pomislili na njih, Alicia je na Instagramu objavila duet na kojeg nećete moći ostati ravnodušni….

Posljednji studijski album popularna američka pjevačica anđeoskog glasa Alicia Keys, snimila je još 2012. godine, a iako se hitovi s tog, kao i ranijih albuma još uvijek slušaju kao ludi, priznajemo da nam već nedostaju noviji hitovi. A iako je glazbeno i dalje vrlo aktivna, Alicia se posljednjih godina malo primirila uživajući u obiteljskom životu i dražima majčinstva.

@aliciakeys

Pjevačica je od 2010.godine u braku s njujorškim reperom, DJ-em i producentom Swizzom Beatzom, pravog imena Kasseem Dean, s kojima ima dva sina – trogodišnjeg Genesis Alija i sedmogodišnjeg Egypt Daouda.

Oni su trenutno njene najveće glazbene muze, a da jabuka ne pada daleko od stabla i da će glazbena ostavština roditelja-glazbenika ostati duboko utkana u životima njihovih sinova, dokazao je upravo duet kojim je lijepa Alicia počastila svoje fanove.

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Fotografije: Instagram

Slični članci