Make your day different

Logo Cover

Nakon šuškanja o bračnoj krizi, stigla im je prinova! Glazbenik Adam Levine i bivša Victorijina anđelica Behati Prinsloo dobili treće dijete

Adam Levine, američki glazbenik i njegova supruga, namibijska manekenka Behati Prinsloo, dobili su treće dijete. Frontomen grupe  ‘Maroon 5’ i bivša Victorijina anđelica roditelji su dvije kćeri, Gio Grace i Dusty Rose, a spol i ime prinove još uvijek nisu otkrili.

Adam Levine, 43 – godišnji glazbenik i Behati Prinsloo, 34 – godišnja manekenka, dobili su treće zajedničko dijete, potvrdili su izvori za američki magazin People.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adam Levine Brasil (@adamlevinebra)

 

Jedan od najkontroverznijih parova vijest o dolasku prinove potvrdio je u rujnu prošle godine, samo nekoliko dana nakon što viđeni u Santa Barbari, kada je do izražaja došao manekenkin poveći trbuščić.

Istog mjeseca njihova bračna idila našla se na kušnji. Naime, glazbenik se tada našao u središtu skandala nakon što je influencerica Summer Stroh izjavila da je imao aferu s njom. Njezina izjava potaknula je još nekoliko žena da se oglase, a sve su potvrdile kako su od glazbenika dobile vrlo sugestivne poruke na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adam Levine Brasil (@adamlevinebra)

Glazbenik je na svom Instagram profilu porekao nevjeru, ali je priznao kako je prešao granicu s nekoliko koketnih poruka.

Podsjetimo, veza poznatog zavodnika i lijepe manekenke započela je još u svibnju 2012. godine, a njihova ljubavna priča rezultirala je – prevarom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Quién (@quiencom)

Naime, glazbenik je prije zaljubljivanja u manekenku stekao reputaciju slamatelja srca, a svoju buduću suprugu upoznao je kada je još bio u vezi s još jednom manekenkom iz redova Victoria’s Secreta, Annom Vyalitsynom.

Uz kratak prekid 2013. godine, par u konačnici ipak stao pred oltar godinu dana kasnije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

Sudbonosno ‘da’ izrekli su u Meksiku, a 2016. godine stigla im je kćerkica Dusty Rose. Njihova obitelj postala je bogatija za još jednog člana kada je na svijet stigla djevojčica kojoj su nadjenuli ime Gio Grace.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci