Make your day different

Logo Cover

Nakon što se Lana Klingor Mihić originalno zahvalila suprugu na 5 godina ljubavi, uslijedio je njegov odgovor na kojeg je nemoguće ostati imun

Jučer su Lana Klingor Mihić i Ante Mihić proslavili pet godine bračne sreće, a tim povodom, PR stručnjakinja, kuharica i majka troje djece svom je voljenom suprugu posvetila emotivnu poruku i pjesmu koju je otpjevala samo za njega. Naravno, poruka ljubavi najviše je ganula njezinog supruga koji nije uspio ostati imun na Laninu posvetu, a što joj je poručio pogledajte u nastavku….

‘Puno je naših zajedničkih fotografija, trenutaka u kojima smo pronašli jedno drugo, u kojima smo pronašli ljubav, pronašli nešto za cijeli život…nakon tvoje poruke, posvete, nemam dovoljno riječi da te nadmašim, da se ‘odužim’, ali sve znaš i ne moram ja tebi previše pisati. Puno je tu više od pet bračnih godina, uostalom, to su samo brojke. Iza nas je samo mali dio nečega savršenog, s puno osmijeha, dobrih i loših trenutaka u kojima je uvijek pobijedila ljubav…Ne sumnjam da ćemo i dalje koračati skupa, zajedno se boriti i ‘gristi’ za nešto naše, stvarajući i dalje nešto lijepo…Volim te’ – napisao je Ante Mihić, vlasnik pr agencije i suprug Lane Klingor Mihić koja ga je jučer, na 5. godišnjicu njihovog braka iznenadila emotivnom porukom ljubavi i pjesmom koju je posvetila samo njemu.

@antemihic

 

@antemihic
@antemihic

 

Fotografije: Instagram

Slični članci