Make your day different

Logo Cover

VIDEO: Nakon Met Gale osvanuo film s potpisom Voguea: Rihanna, JLo, Kate Moss i Kim Kardashian samo su neke zvijezde koje su provokacijom podijelile javnost

U ponedjeljak je održana 70. po redu Met Gala, najsvečaniji događaj u holivudskoj industriji nakon Oscara. Na čelu s Annom Wintour, Vogue je snimio VIDEO koji je sumirao ovogodišnji event čija je tema bila ‘Nebeska tijela: Moda i katolička mašta’. Kako je i sama tema gala večeri kontroverzna jer naizgled banalizira ‘Ono što je sveto’, tako je i sam VIDEO clip režiran na način da će vam od misterije, provokacije i intenziteta proći trnci cijelim tijelom. Ovo je ujedno prvi put u povijesti da se u istom video uratku pojavljuju glazbenica Rihanna, legendarni supermodel Kate Moss, reality zvijezda Kim Kardashian, kontroverzna glazbenica Nicky Minaj te najtraženije manekenke današnjice; Bella Hadid i Kendall Jenner. Jedno je svakako sigurno – na film nećete uspjeti ostati imuni. Koje god vaše mišljenje bilo o tome.

Ovogodišnja Met Gala je zbog svoje teme ‘Nebeska tijela: Moda i katolička mašta’ prozvana najkontroverznijom do sada. Kako bi objasnili pozadinu najsvečanijeg eventa ove godine, ekipa Voguea je na čelu sa svojom glavnom urednicom Annom Wintour okupila neka od najvećih zvijezda s A – liste koji su u videu glumili, plesali i pozirali u nekim od najikoničnijih prostorija u Met muzeju i svojim performansom ponovno oživjeli temu večeri koja je podijelila javnost.

@srsonriiente

U videu se, prvi put u povijesti, zajedno pojavljuju glazbenica Rihanna, legendarni supermodel Kate Moss, reality zvijezda Kim Kardashian, kontroverzna glazbenica Nicky Minaj te najtraženije manekenke današnjice; Bella Hadid i Kendall Jenner te  uz zvuke crkvenih zvona u pozadini svojim pokretima i provokativnim kreacijama ponovno oživljavaju temu koja je potresla velik dio javnosti. Uradak se ni malo suptilno poigrava s modom i katoličanstvom te je jako teško ne imati snažno mišljenje o njemu.

 

Fotografije: Screenshot/Instagram


Hzzo


Slični članci