Make your day different

Logo Cover

Nakon dvije godine pauze modna manifestacija Extravagant Gala vratila se na velika vrata! U blagdanskoj Boudoir bajci uživala su brojna poznata lica

Modna manifestacija Extravagant Gala, nakon dvije godine pauze, vratila se na velika vrata!

Najnovija božićna kolekcija Boudoira u riječki je Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja – Guvernerovu palaču donijela pravu blagdansku bajku.

Boudoir dizajnerice – Martina Čičko Karapetić i Morana Tomašević

Iza Boudoira stoje sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Tomašević, uspješni dizajnerski dvojac čije su blagdanske kolekcije upravo jedne od najiščekivanijih. Potvrdile su to i ovom fantastičnom samostalnom revijom.

Boudoir revija
Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir Ferina

‘Naša nova kolekcija je svečana, prigodna za blagdane pred nama. Na reviji smo pokazali dio pret-a-porter kolekcije i na haljine smo doslovno napisale da su upravo za posebne prilike. Uvijek volimo doći u Rijeku, jer smo odavde. Sretne smo što smo dobile priliku samostalno ovdje predstaviti božićnu kolekciju. Hvala Rijeci i svim damama koje nas redovito prate i podržavaju!’, kažu dizajnerice.

Boudoir revija
Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir

Priliku da zavire u modnu bajku iskoristili su brojni zaljubljenici u modu: Juraj Zigman, Damir Kedžo, Tina Vukov, Danijela Gračan, dr. Vivian Jurković, Edita Stilin, Sanja Zambelli, Sonja Šišić, Barbara Udovičić, Ester Gallo, Ivanka Mazurkijević, Hana Kalac, Slađana Ostić, Mia Konjuh, Filipa Sorko, Marjeta Kessler, Dino Bubičić i drugi.

 

Extravagant Gala, u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom hrvatskog primorja, od samih početaka ima i humanitarnu notu. Ove godine sav prihod ulaznica bio je namijenjen Udruzi sa sindrom down Rijeka 21.

Pogledajte GALERIJU:

Boudoir revija
Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir
Boudoir revija
Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir
Boudoir revija
Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir
Barbara Udovičić s prijateljicom, Maja Uremović, Adriana Karuza, Marina, Nikolina Radić Štivić
Dino Bubičić, Ester Gallo s prijateljicom, Damir Kedžo i Marjeta Kessler
Daniela Gračan, Hana Kalac, Mia Konjuh i Slađana Ostić
Sanja Zambelli, Marjeta Kessler s prijateljicama, Juraj Zigman sa suprugom

Foto: Extravagant, Ivor Mažar i Zvonimir Ferina

Slični članci