Make your day different

Logo Cover

Najveći šarmeri i najbolje odjeveni znak Zodijaka! Otkrivamo 5 karakteristika horoskopsih Vaga, ali i 3 najveće predrasude

Vaga je sedmi zračni znak aktivni i kardinalni znak Zodijaka, povezan sa simbolikom broja sedam – odlikuje ih sklad, ravnoteža i harmonija na kozmičkom i duhovnom planu. Vladajući planet Vage je Venera, koja joj daje ljepotu, šarm i eleganciju, zbog čega se se nazivaju najbolje odjevenim znakom Zodijaka, ali i najvećim šarmerima. No, poput mnogih horoskopskih znakova, podložne su i stereotipima. U čast vladavine Vage, koja je započela 23. rujna i traje do 22. listopada, u nastavku doznajte 5 karakteristika, ali i 3 najčešće predrasude o ovom znaku Zodijaka…

Nakon rezerviranih i pedantnih Djevica, ulazimo u pravu jesen s vladavinom horoskopskih Vaga. Općenito govoreći, ljudi Vage su šarmantni, profinjeni, rođeni estete i nerijetko omiljeni u društvu.

@taylorlashae

1) Vage su utjelovljenje pravednosti

Vaga utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost. Njihov pravedan karakter i potreba za harmonijom razlog je zašto su omiljeni u društvu. Predstavlja yin yang, odnosno ima fascinirajuću osobnost koja je mješavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija.

@taylorlashae

2) Zrače elegancijom

 

Vagu ćete prepoznati po njihovoj eleganciji kojom zrači svaki njihov pokret. Oni su prirodni, ljupki i uvijek samo svoji. Neke od vanjskih karakteristika Vage su: pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmijeh, lijepi zubi.

3) Ženska Vaga nerijetko je stilska ikona

Vaga je perfekcionistica i uvijek je sređena, uredne frizure, a njezin cjelokupni outfit uvijek je uravnotežen i suptilan.Vagi se gotovo nikada neće dogoditi da nema što odjenuti ili da je odjenula nešto potpuno pogrešno jer će za odabir prave odjevne kombinacije izdvojiti vrijeme. Urođeno joj je da zna kako se odjenuti za svaku priliku i kako se predstaviti u najboljem svjetlu gdje god bila.

@tuzhiloff

4) Romantični ljubitelji duge predigre

U vezama, Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srčeka i svježega cvijeća. Iako se čine staložene, kada se zaljube mogu postati zaigrane i vrckave. Idealni partneri su Blizanci ili Vodenjaci. Seks doživljavaju kao mentalnu vježbu te vole dobro proučiti što partner/ica voli u krevetu. Ljubitelji su zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku prije samog čina seksa.

@tuzhiloff

5) Odani prijatelji bez dlake na jeziku

Srdačni i ljubazni kakvi jesu, obožavaju upoznavati ljude s kojima imaju zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživjeti s Lavom ili Strijelcem. Uvijek će biti iskreni prijatelji koji će reći sve što im je na umu, što znači da će nekad biti i bolno iskreni.

@tuzhilof

Unatoč pozitivnim karakteristikama, baš kao i ostali horoskopski znakovi, i vage su žrtve raznih predrasuda, stereotipa i mitova o njihovoj osobnosti i ponašanju, a mi u nastavku donosimo tri najveća.

1) Površne su

Obzirom su na glasu kao najbolje odjeveni znakovi s fantastičnim modnim ukusom, bez obzira radi li se o modi, interijeru ili nečem trećem, može ih se smatrati površnima. Vole lijepo izgledati, po prirodi su rođeni estete, a nekima se čini da su i previše opterećene time. Krivo – za njih to nije opterećenje nego zabava. Važno je i napomenuti kako vage nije briga što drugi nose i nikada ne prosuđuju ljude na temelju izgleda. One vole dobru odjeću i to najviše na – sebi.

@man_concept

2) Ovisne su o drami

‘Ma, pusti je, znaš kakve su vage’, jedna je od onih rečenica koje često čujemo i koje zapravo možemo primijeniti na sve horoskopske znakove. Ponekad se čini kako vage poput magneta privlače dramu u svoj život. Međutim, one se najčešće zapletu u konflikte zato što ih očajnički žele izbjeći. Vage teže balansu, miru i harmoniji i ‘alergične’ su na sukobe i(li) suprotstavljanja.

@taylorlashae

3) Stalno flertaju

Sve je već poznato o neodoljivom šarmu horoskopskih vaga, a zbog toga ih često prati teret da stalno flertaju. Običan razgovor s njima može djelovati kao flert ili upucavanje, ali tajna je u tome da vage vole svakome posvetiti maksimalnu pozornost, bez obzira na to je li u pitanju neobavezni susret. Vage su pričljive, zabavne, društvene i jako rijetko su ljubomorne, baš kao i ostali zračni znakovi.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci