Make your day different

Logo Cover

Najpoznatija autorica suvremenih forenzičarskih trilera Tess Gerritsen u novom romanu ‘Znam tajnu’ donosi uzbudljivu i originalnu priču

Tess Gerritsen ostavila je neizbrisiv trag u svijetu napetih, uzbudljivih i obožavanih kriminalističkih trilera. Autorica u najnovijem romanu ‘Znam tajnu’ donosi nevjerojatno uzbudljivu i originalnu priču kojom se nastavljaju opasne avanture istražiteljskog para kojeg čine detektivka Jane Rizzoli i forenzička patologinja Maura Isles.

Ovaj popularni dvojac slavi svoju dvanaestu avanturu na hrvatskom jeziku u prijevodu Igora Rendića. Prema romanima Tess Gerritsen snimljena je i uspješna televizijska serija ‘Cure na zadatku’.

Nagrade i priznanja, kako publike tako i kritike, obilježili su spisateljsku karijeru ove neponovljive autorice. Gerritsen se nebrojeno mnogo puta udobno smjestila na vrhove ljestvica čitanosti časopisa Sunday Times, New York Times i USA Today. Na njezinim policama nalaze se nagrade za najbolja dostignuća u svijetu napetih kriminalističkih priča kao što su Rita ili Nero.

U karijeri koja traje tri desetljeća, Gerritsen je prodala preko 40 milijuna primjeraka knjiga, a njezini su romani prevedeni na 40 svjetskih jezika.

Tess Gerritsen jedna je od najčitanijih suvremenih autorica forenzičarskih trilera. Hrvatski čitatelji upoznali su je čitajući romane: ‘Posljednji preživjeli’, ‘Nijema djevojka’, ‘Harem mrtvih duša’, ‘Vrt kostiju’, ‘Klub Mefisto’, ‘Samo prividna smrt’, ‘Dvojnica’, ‘Grijesi’, ‘Šegrt’, ‘Kirurg’, ‘Mjesto za ubijanje’, i ‘Umri dvaput’.

@caroline.chagnon

‘Nezaboravno, neočekivano, opojno.’ – Lucy Foley

‘Još jedan fenomenalan nastavak legendarnog serijala.’ – Associated Press

RADNJA:

Producentica nezavisnih filmova strave pronađena je na krevetu u gotovo spokojnu položaju. Čovjek bi pomislio da je tek usnula da nije očnih jabučica u njezinoj šaci.

Sljedeće je ubojstvo počinjeno na jednako groteskan način. Mlad muškarac pronađen je s trima strijelama precizno zabodenim u srce. Poveznice između slučajeva upućuju Jane i Mauru na serijskog ubojicu čija su fiksacija brutalno ubijeni sveci.

Njegova sljedeća i posljednja žrtva mlada je žena koja zna što joj se sprema. Ona je jedina koja može pomoći Jane i Mauri uhvatiti zločinca. Ako ikad odluči otkriti tajnu koju jedino ona i ubojica znaju…

Foto: Instagram, promo

 

Slični članci