Make your day different

Logo Cover

Najpoželjniji tata na svijetu upravo je dobio još jednog sina i sada tek nećemo moći skinuti pogled s njega!

Znate kako je ženama magično privlačna scena muškarca s bebom, a zamislite onda kad je u kadru najpoželjniji tata na svijetu. Tata kojeg na Instagramu prati više od 6 milijuna ljudi, a koji je jučer svijetu obznanio da je dobio još jednog sina. On je Mariano Di Vaio, a ovo je ulaz u njegov čaroban svijet…

Ako još nikada niste čuli za Mariana Di Vaio-a, 29-godišnjeg talijana, tatu i modnog gurua, kako se naziva, odmah ispravite tu grešku, jer on nije tek običan model.

@marianodivaio

 

@marianodivaio

On doista jest najpoželjniji tata na Instagramu, a prati ga više od 6,2 milijuna ljudi., Vjerujemo da su među tim fanovima brojni muškarci, jer Mariano ipak predstavlja visoku mušku modu, no nekako nam se čini da ga žene ipak škicaju u većoj mjeri.

@marianodivaio

No, ne možemo im ni zamjeriti. Ne samo da je magnetično privlačan, u pravom smislu te riječi, on je i savršeno svestran.

@marianodivaio

Karizmatični talijan rođen je u Assisiju, no već je kao mladić znao da od život želi nešto veliko. S 18 se odselio u London gdje je započeo modnu karijeru, a potom i u New York gdje zbog glumačke karijere živi i danas, na relaciji New York – Italija.

 

@marianodivaio

U međuvremenu je postao pravi modni guru koji je radio za najveća imena u modnoj industriji, a gdje god da je bio trudio se izgraditi carstvo kao bloger. Da je u tome uspio svjedoče brojni fanovi koji vjerno prate svaku njegovu objavu, ali ne samo onu modnu, jer ga je u planetarno popularne vode odaslala i njegova uloga supruga i oca.

@marianodivaio

Mariano se oženio sunarodnjakinjom, lijepom odvjetnicom Eleonorom Brunacci di Vaio, a u studenom 2016. godine rođen je njihov prvi sin Nathan Leone. Rođenjem malenog slava njegovog oca sustavno je rasla, jer je Mariano često objavljivao isječke njihovih intimnih trenutaka, na otvoren i prirodan način, baš kako Instagram publika voli.

@marianodivaio

Dolaskom na svijet malenog drugorođenca Leonarda Liama, vjerujemo da će najpoželjniji tata na Instagramu postati još poželjniji.

@marianodivaio

 

@marianodivaio

 

@marianodivaio

 

@marianodivaio

Fotografije: Instagram

Slični članci