Make your day different

Logo Cover

Najnoviji kupaći kostimi s potpisom H&M-a blistaju uz novu glazbu R&B pjevačice Kehlani, i nikad nisu bili ljepši…

Sada kada je ljeto u punom jeku, H&M-ovi kupaći kostimi postaju glavni komad u našoj garderobi. Uz jednodijelne i bikini, prisutan je i šareni slikarski print zajedno s ljubičastom, svijetlo zelenom, tamno čokoladno smeđom i bijelom. Mnogi komadi imaju podesive vezice i mogu se miješati i kombinirati jedan s drugim. Komadi su također izrađeni korištenjem održivijih materijala kao što su reciklirani poliester, reciklirani poliamid i reciklirani elastan, u skladu s H&M-ovim ciljem korištenja 100% više održivih i recikliranih materijala do 2030.

Video kampanje prikazuje novu glazbu R&B pjevačice i kantautorica Kehlani, te pjesmu ‘Tangerine’ s njenog novog albuma ‘Blue Water Road’.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

H&M kolekcija kupaćih kostima bit će dostupna u trgovinama diljem svijeta i online na hm.com krajem svibnja.

‘Apsolutno sam oduševljena što će ‘Tangerine’ biti predstavljena u H&M-ovoj kampanji ljetnih kupaćih kostima. Volim kada moda i glazba dijele vibru I tako pomažu jedni drugima u izražavanju stila, emocija i osobnosti. Stoga se za ljeto veselim što ću nositi jarke boje iz H&M-ove kolekcije!’, kaže Kehlani.

 

‘H&M-ova kolekcija kupaćih kostima sastoji se od živih boja i komada koji se mogu stilizirati na različite načine. Svijetlo ljubičasta, zelena i bijela su tako vesele boje dok je čokoladno smeđa pomalo neočekivana. Također smo koristili održive materijale kao što su reciklirani poliester, reciklirani poliamid i reciklirani elastin’, kaže Karin Wiklund Heinig, Division Designer u H&M-u.

.

Foto: promo

Slični članci