Make your day different

Logo Cover

Najmlađi gosti: Helena i Dalibor Matanić stigli s kćerkicom Lolom, zgodna trudnica Jelena Perčin sa svojom Lotom

U susret ovogodišnjem 24. Sarajevo Film Festivalu u ponedjeljak su se u Zagrebu okupili brojni glumci, redatelji, producenti, ljubitelji filma i filmske umjetnosti. Da krv nije voda, najbolje svjedoči činjenica da je glumica Jelena Perčin stigla u pratnji svoje kćeri Lote. Ovo je njezino prvo javno pojavljivanje otkako se početkom svibnja zaklela na vječnu ljubav svom partneru i kolegi Momčilu Otaševiću s kojim je u slatkom iščekivanju njihovog prvog zajedničkog djeteta. Vidno raspoloženi glumačko -redateljski par Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić na druženje su stigli sa svojom starijom kćeri Lolom koja je prava preslika poznatog tate…

Sinoć je u zagrebačkoj cafe galeriji Velvet održano druženje u susret ovogodišnjem 24. Sarajevo Film Festivalu na kojem su se okupili brojni glumci, redatelji, producenti, ljubitelji filma i filmske umjetnosti. Ipak, među svim okupljenima posebnu je pažnju ukrala Jelena Perčin koja se na svečanosti pojavila u društvu svoje kćeri Lote. Glumica je u slatkom iščekivanju prvog zajedničkog djeteta sa svojim suprugom Momčilom Otaševićem.

37 – godišnja televizijska glumica i članica zagrebačkog HNK pojavila se u floralnoj pripijenoj haljinici koja je dodatno istaknula vidljive obrise trudničkog trbuščića, a osmijeh na njezinom licu najbolji je pokazatelj koliku je sreću pronašla u zagrljaju 10 godina mlađeg crnogorskog glumaca s kojim je početkom svibnja, nakon dvije i pol godine ljubavi, izmijenila bračne zavjete.

Nagrađivani redatelj i scenarist Dalibor Matanić i njegova supruga, glumica Helena Minić, na druženje su stigli sa svojom dvoipolgodišnjom Lolom. Prva poslovna suradnja 38-godišnje Puljanke i četiri godine starijeg Zagrepčanina odvila se na projektu predstave ‘Thelma i Louise’, a urodila je fatalnom ljubavnom pričom.
Par je svoje sudbonosno ‘da’ izrekao u prosincu 2014. godine u crkvi Svete Foške u Istri, a u intervjuima nerijetko ističu koliku su sreću pronašli u svom obiteljskom životu u kojem su osim Lole postali i roditelji sinčića Maxa koji je rođen u lipnju prošle godine.

Helena Minić Matanić, Dalibor Matanić i kćerkica Lota

 

Jadranka Đokić, Lana Gojak, Helena Minić Matanić s kcerkom Lolom i Dalibor Matanić

 

Fotografije: John Pavlish


Hzzo


Slični članci