Make your day different

Logo Cover

Najmlađa kći Demi Moore otkrila da s majkom nije razgovarala pune tri godine, u emotivnoj objavi objasnila je i razloge…

Holivudska zavodnica Demi Moore ponosna je majka triju odraslih kćeri koje je dobila za vrijeme braka s bivšim suprugom i glumcem Bruceom Willisom. Iako je cijela obitelj ostala vrlo povezana, toliko da je čak i karantenu provela zajedno, odnos između zgodne glumice i njene najmlađe kćeri Tallulah nije uvijek bio bajan. Njena nasljednica, također glumica, u nedavnoj emotivnoj objavi na društvenim mrežama priznala je kako s majkom nije razgovarala godinama, a sve zbog jedne stvari koju joj nije mogla tako lako oprostiti…

U moru dirljivih objava koje su slavne osobe posvetile svojim majkama povodom Majčinog dana, najviše pažnje privukla je ona Tallulah Willis, 26-godišnje glumice i kćeri bivših holivudskih supružnika Demi Moore i Brucea Willisa.

 
 
 
 
 
 

Najmlađa članica njihove obitelji objavila je fotografiju s Demi s na Instagramu, priznavši u opisu kako s godinama nije razgovarala sa svojom 57-godišnjom majkom.

@buuski

Problemi u njihovoj obitelji izrodili su se kada je Demi bila u braku s 15 godina mlađim glumcem Ashtonom Kutcherom od 2005. do 2013. godine.

  Advertisement
  Advertisement

Bivši par tada je pokušao dobiti zajedničko dijete, ali sve je palo u vodu kada je holivudska zavodnica u šestom mjesecu trudnoće doživjela spontani pobačaj i počela razvijati ovisnost o analgeticima.

 

‘Nisam razgovarala s mamom gotovo tri godine, a tijekom tog slomljenog vremena ovaj bi mi dan pao još teže pa bih se iz slomljenih krhotina pretvorila u prašinu. Sjećam se da sam se vozila na posao kad sam čula radio reklamu koja je tako veselo zvučala – parfem koji bi svaka mama apsolutno obožavala. To je bilo jako teško razdoblje’, započela je Tallulah i svojoj objavi, ističući kako je s vremenom shvatila da treba imati više razumijevanja za Demi.

 
 
@buuski

‘Kako sam odrastala, shvatila sam da moram razumjeti više svoju majku. Mislim da bi se 26-godišnja Demi i ja odlično slagale i jako puno smijale. Uživam u onome tko si ti Demi Moore i svemu onome što me nastavljaš učiti. Svjedočim što ovaj dan znači za tebe. Svaki tvoj savjet vrijedan je i pozlaćen. Volim te’, poručila je emotivna glumica koja s majkom danas ima vrlo blizak i čvrst odnos.

To je dokazala i fotografijom na kojoj potrbuške leži na krevetu dok joj Demi pokušava izvaditi krhotine iz stražnjice.

Advertisement
Advertisement

‘Ali i točniji prikaz povezanosti je ovaj gdje Demi izvlači krhotine iz moje stražnjice koristeći povećalo’, napisala je Tallulah i šaljivom objavom oduševila svoje vjerne pratitelje.

@buuski

Podsjetimo, Demi je lani bez zadrške progovorila o teškim životnim trenucima koje je godinama vješto skrivala od očiju javnosti.

Tada je za New York Times priznala kako su ona i Ashton Kutcher trebali dobiti kćerkicu kojoj su htjeli nadjenuti ime Chaplin Ray, ali onda je iznenada imala spontani pobačaj u šestom mjesecu trudnoće.

Glumica je u intervjuu rekla da je tada počela piti, a tijekom svog braka s 15 godina mlađim glumcem podvrgnula se liječenju neplodnosti. Ubrzo je još više počela piti i postala ovisna o analgetiku Vicodinu.

@revista_avantaje

Bivši holivudski par razveo se nakon osam godina braka, ali usprkos svemu, ostao je u prijateljskim odnosima.

‘Zauvijek ću cijeniti trenutke koje sam proveo s Demi. Brak je jedna od najtežih stvari na ovome svijetu, i ne uspiju svi zaštititi ga od raspada’, izjavio je glumac za strane medije netom nakon rastave braka.

Osim Tallulah, Demi Moore sa 65-godišnjim bivšim suprugom Bruceom Willisom ima još dvije kćeri – 31-godišnju Rumer i 28-godišnju Scout.

@demimoore

Proteklog mjeseca cijela obitelj provodila je izolaciju zajedno u Deminom domu, dok je Bruceova sadašnja supruga Emma Heming ostala kod kuće s njihove dvije kćeri, osmogodišnjom Mabel i petogodišnjom Evelyn.

Kako se kasnije doznalo, 24 godine mlađa manekenka trebala se s kćerkicama pridružiti obitelji Moore-Willis u Deminom domu, ali ih je u tome spriječila pomalo jeziva nezgoda.

@emmahemingwillis

‘Moja pomajka je trebala doći ovdje s moje dvije male sestrice, ali starija, koja će uskoro navršiti šest godina, nije znala da ne smije dirati odbačene igle. Pronašla ih je u parku i pokušala si je njima nabosti tenisicu, ali se pritom ubola u nogu. Tako je moja pomajka morala ostati u Los Angelesu i tamo čekati nalaze liječnika, a tata je došao ovdje… U međuvremenu je nastala ludnica s putovanjima pa je pomajka ostala u Los Angelesu sa sestricama’, pojasnila je nedavno Scout, Bruceova i Demina srednja kći.

Foto: Instagram

Slični članci