Make your day different

Logo Cover

Najemotivniji trenuci koji govore više od tisuću riječi i ulaze u povijest! Luka Modrić u očevom zagrljaju, Bruno Petković sa sinom nakon pobjede

Osim osvojene bronce zlatnog sjaja’ na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, u kojoj je Hrvatska pobijedila reprezentaciju Maroka, možda najemotivniji trenutak bio je zagrljaj kapetana Luke Modrića i njegova oca Stipe, koji nije mogao sakriti emocije koje su ga preplavile zbog novog velikog uspjeha njegova sina i cijele nogometne reprezentacije.

Nakon što je Hrvatska reprezentacija svladala Maroko s 2:1, slavlje je potrajalo dugo u noć, a ranije su dečki slavili i sa svojim boljim polovicama te djecom na stadionu.

Mališan koji je ukrao najveću pažnju svakako je bio sinčić Brune Petkovića – maleni Adrian kojeg je popularni dinamovac dobio u vezi sa zaručnicom Ivom Šarić, a koja ga je također sve vrijeme bodrila s tribina.

 

View this post on Instagram

 

 

A post shared by d_a_m_a_t_o_a_l_f_o_n_s_o (@damatoalfonsotv)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemzeti Sport Online (@nso.hu)

Adrian je nosio i dres s tatinim brojem i svojim imenom, a nakon pobjede nad Marokom pokazao je očevu medalju koju je Bruno nosio oko vrata. ‘I ja sam treći na svijetu’, dopisao je ponosni tata, 28 – godišnji Bruno Petković, a fotografiju objavio na svojem Instagram Storiju.

Instagram Story/screenshot

Iva i Bruno su se upoznali kad ga je ona intervjuirala za emisiju Klub 7, a da su u vezi, otkriveno je u ljeto 2020. godine. Naime, Iva je objavila fotografije s proslave svog 32. rođendana, a među uzvanicima bio je i šest godina mlađi nogometaš.

Par je u travnju prošle godine dobio prvo zajedničko dijete – sinčića Adriana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Foto: Instagram

Slični članci