Make your day different

Logo Cover

Najbolji trenuci s dodjele Grammyja: Jay-Z i Blue Ivy obranili Beyonce, emotivni povratak Celine Dion i energična čagica Oprah Winfrey

Sinoć je održana 66. dodjela glazbene nagrade Grammy, a najiščekivaniji događaj glazbene industrije nisu propustila brojna poznata imena. Osim po glamuru, ovaj prestižni događaj ostat će upamćen i po nizu zanimljivosti o kojima danas bruji cijeli svijet. Reper Jay-Z na pozornicu se popeo uz kćerkicu Blue Ivy i stao u obranu supruge Beyonce, kanadska glazbenica Celine Dion stala je na pozornicu nakon izbivanja iz javnosti zbog bolesti, a voditeljica Oprah Winfrey sve je oduševila energičnom čagicom…

Dodjela američke diskografske nagrade Grammy drugu godinu zaredom održana je kod kuće, u Crypto.com Areni u Los Angelesu, a osim po povijesnim uspjesima pojedinih glazbenika, ovaj događaj ostat će upamćen i po nizu zanimljivih trenutaka.

Večer će po uspjehu pamtiti glazbenica Taylor Swift, oja je primila Grammyja u kategoriji najboljeg albuma godine i tako postala rekorderka po broju osvojenih Grammyja u toj kategoriji u povijesti te je nadmašila Franka Sinatru i Stevea Wondera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GLOW (@glowmagazine)

Upravo joj je kipić uručila slavna kanadska glazbenica Celine Dion, koja se protekle dvije godine zbog zdravstvenih problema povukla iz javnosti. B

Bilo je ovo njezino prvo javno pojavljivanje nakon što je u prosincu 2024. godine objavljeno da je njezino zdravstveno stanje poprilično narušeno. Ipak, slavna glazbena diva važnu dodjelu u Los Angelesu nije htjela propustiti, a velika podrška bio joj se i 23-godišnji sin Rene-Charles Angelil koji ju je doveo do pozornice.

Kanadskoj glazbenoj divi dijagnosticiran je tzv. sindrom ukočene osobe, zbog kojega joj se mišići nekontrolirano napinju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Haute Living (@hauteliving)

Na pozornici se pojavio i reper Jay-Z s 12-godišnjom kćeri Blue Ivy Carter. Primio je nagradu Dr. Dre Global Impact za globalni utjecaj, a priliku je iskoristio kako bi stao u obranu supruge te istaknuo da je nepravda što Beyonce u cijeloj karijeri nije primila nagradu za album godine.

‘Tu vam nešto ne štima matematika’, rekao je Jay-Z i pogledao u suprugu koja se smiješila u publici – i skrivala iza kaubojskog šešira.

Glazbenica Miley Cyrus osvojila je svoj prvi Grammy za singl ‘Flowers’, a svoj govor završila je riječima: ‘Mislim da nisam nikoga zaboravila, ali možda sam zaboravila obući donje rublje’ i mnoge nasmijala.

Naime, zgodna glazbenica nosila je hrabro izdanje sačinjeno od vezica koje je u potpunosti otkrivalo njezino tijelo.

Svoj prvi put na Grammyjima imala je i legendarna Joni Michell. U 81-godini života, ovo je za nju bio prvi nastup u karijeri. Do sada je primila 10 Grammy nagrada, 18 puta je bila nominirana, a sinoć je izvela pjesmu ‘Both Sides, Now.’

Pljesak je zaslužila i dobila i Dua Lipa koja je otvorila ceremoniju energičnim nastupom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli British Vogue (@britishvogue)

U nastupima su uživali brojni uzvanici, posebice TV voditeljica Oprah Winfrey, koja se u potpunosti opustila i zaplesala prilikom nastupa Miley Cyrus.

Slavna 71-godišnja novinarka pokazala da, osim što zna sve riječi, ima i genijalne plesne pokrete na kojima joj mogu pozavidjeti i mlađi umjetnici!

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram

Slični članci