Make your day different

Logo Cover

Najbolja hranjiva ulja koja će oštećenoj kosi vratiti vibrantni sjaj i učiniti je neodoljivom

Iako smo zakoračili u nešto vedriju sezonu i iza sebe ostavili snježne radosti i niske temperature koje isušuju kožu i kosu, pred nama je još jednom isto pitanje; kako oštećenoj i umornoj kosi vratiti vibrantni sjaj? Odgovor na to pitanje su dakako hranjiva ulja za kosu koja ju regeneriraju iz korijena pa sve do vrhova. Ulja za njegu kose koja smo za vas izdvojili u nastavku ponosno nose titulu najdjelotvornijih, te su prvi izbor svakog svjetskog eksperta za kosu…

 

Nova Schwarzkopf linija ‘Oil Ultime’ već je osvojila počasno mjesto u beuty rutini brojnih zaljubljenica u ljepotu diljem svijeta, a sada je napokon dostupna i u Hrvatskoj. Oil Ultime ulja savršena su za svaki tip kose, a jamče iznimno meku, sjajnu i laganu kosu, bez otežavanja i zamašćivanja.

Schwarzkopf Oil Ultime

Esencijalni sastojak svakog Nashi Argan proizvoda dragocjeno je arganovo ulje, dobiveno iz endemskog drva argana, koje raste i uspijeva isključivo na području južnog Maroka. Ovaj brend ekološki je osvješten i proizveden energijom iz obnovljivih izvora, a s uljima iz njegove ponude vaša kosa ponovno će zasjati prirodnom ljepotom.

Nashi Argan Oil

Kada je riječ o dragocjenim uljima bitno je spomenuti i Moroccanoil Treatment ulja koja su spas za suhu i bezživotnu kosu, a najbolje ih je koristiti na vlažnoj kosi nakon šampona i regeneratora, ili na suhoj kosi koja treba zagladiti neposlušne vlasi.

Moroccanoil Treatment Oil

Kérastase Elixir Ultime Versatile Beautifying Oil dobro je poznati proizvod u beauty svijetu. Ovaj proizvod iznimno je učinkovit pa čak i na neposlušnoj suhoj kosi debelih vlasi. Nanesite ga prije ili poslije feniranja kose.

 

Kérastase Elixir Ultime Versatile Beautifying Oil

 

Fotografije: Press
Autor: Marko StipićHzzo

Slični članci