Make your day different

Logo Cover

Nadmašite sami sebe s uređenjem blagdanskog stola! Izdvajamo najljepše ideje s Instagrama koje možete lako rekreirati u posljednji tren

Instagram su preplavile maštovite ideje za uređenje doma koje nije teško kopirati, a ne nedostaje ni inspiracije za dekoriranje blagdanskog stola – bio on skroman ili raskošan. Neovisno o tome preferirate li minimalizam ili vam je draži kič, u nastavku donosimo pregršt fantastičnih prijedloga koji će vas zasigurno nadahnuti da se malo poigrate s postavljanjem stola…

Ako ste se već bacili na pripremu hrane i polako priveli kraju neke od osnovnih obaveza, vrijeme je da razmislite o dekoracijama za blagdanski stol kako bi izgledao nezaboravno.

Uređenje stola gotovo je jednako važno kao i sam objed, a ove godine ne morate se pretrgati od posla da biste postigli ‘wow efekt’. Dovoljno je postaviti nekoliko svijeća, lijep stolnjak i male ukrase koji će vaše goste ostaviti bez daha.

@still_life_gallery_

Usto, možete se poigrati i sa salvetama te im dati osobni potpis pomoću prigodnih detalja, kao što su mašne, borove grančice, zvjezdice i češeri.

Kako bismo vas inspirirali da ovog Božića nadmašite sami sebe i postavite stol o kojem će se još dugo pričati, izdvojili smo najljepše ideje s Instagrama koje, uz malo truda, nije teško rekreirati u vlastitom domu.

Pogledajte galeriju:

@birthelc
@2navylaneinteriors
@abbieleigh_eventsandstyling
@asinteriordesign_
@billinghamtowncentre
@bloomingville
@bottega_buonarroti_
@christmaholic
@countrygirlhome
@divineivy
@jnnikas
@ladouceurdevivre_49
@ladouceviedeceline
@laroutinefood
@life_style_connected
@mkonyari_enterior
@nitkadesign
@soiree8
@thejoyfuldecorator
@winnercircleevents
@wlcmclub
@zumverliebenschoen

Foto: Instagram

Slični članci