Make your day different

Logo Cover

Na svečanu premijeru novog nastavka filma ‘Top Gun’ slavne dame stigle u punom sjaju: Jennifer Connelly plijenila elegancijom, Adriana Lima istaknula trudnički trbuščić

Drugi dan filmskog festivala u Cannesu bio je rezerviran za svečanu premijeru novog nastavka filma ‘Top Gun’. Kako je i najavljeno, kao svečani gost pojavio se Tom Cruise promovirajući nastavak kultnog filma iz 1986. godine, a filmski spektakl nisu propustile ni mnoge poznate dame iz svijeta filma i mode koje su se potrudile posebno zablistati na crvenom tepihu. Kao glavna zvijezda filma, glumica Jennifer Connelly plijenila je elegancijom, a za njom nije zaostajala niti bivša Viktorijina anđelica Adriana Lima koja je u prvi plan stavila trudnički trbuščić…

Svečana premijera filma ‘Top Gun: Maverick’ sinoć se održala u sklopu 75. izdanja filmskog festivala u Cannesu. Novi nastavak koji se čekao 36 godina nije propustio ni 59 – godišnji Tom Cruise, čiju je karijeru ovaj kultni film u potpunosti obilježio. Sinoć je pozirao u društvu kolegice iz filma, 51 – godišnje glumice Jennifer Connelly koja je, poput prave zvijezde, modno briljirala na crvenom tepihu.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
@fashionspaceofficial

Jennifer Connelly odlučila se za efektnu, pripijenu srebrnu toaletu s potpisom Louisa Vuittona, a koju krasi metalik žakard uzorak.

@glamfendi

Supermodel Adriana Lima predvodila je vojsku bivših Viktorijinih anđelica, a brazilska manekenka bila je mamac za poglede u kreaciji koja je u prvi plan stavila njezin trudnički trbuh.

Jedna od najplaćenijih brazilskih manekenki, koja čeka svoje prvo dijete s Andreom Lemmersom, po uzorku na Rihannu, odlučila se za dugu, crnu haljinu s potpisom francuske modne kuće Balmain s otvorom na predjelu trbuha.

 
@_persiancelebnews_

Osim Adriane Lime i Jennifer Connelly, pažnju je (ponovno!) privukla i glumica Eva Longoria u upečatljivoj reflektirajućoj haljini.

Pogledajte GALERIJU:

Elisa Maino/ @checkthetag
Elle Fanning/ @checkthetag
Viola Davis/ @checkthetag
Emilia Schüle/ @checkthetag
Tallia Storm/ @checkthetag
Jessica Wang/ @checkthetag
Katherine Langford/ @checkthetag
Beatrice Vendramin/ @checkthetag
Rochelle Humes/ @checkthetag
Josephine Skriver/ @dequemeolook

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci