Make your day different

Logo Cover

Na što se to Anita Dujić baš nikako ne može natjerati?

Ljeto se polako bliži, a manekenku i vlasnicu branda Juno Jewerly Anitu Dujić muče iste iste muke kao i većinu nas. Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica, čini se, nikako se ne može natjerati na odlazak teretanu pa je motivaciju odlučila pronaći u fotografiji snimljenoj proteklog ljeta na Visu – otoku kojeg će pamtiti po fatalnom susretu sa svojim sadašnjim dečkom, location managerom Duncanom Broadfootom…

‘Kako se natjerati da krenem u gym? Kaaaako? Svaki dan si govorim danas ću, i ništa. Dosadna sam sama sebi. Sad sam krenula kopati po fotkama od prošlog ljeta ne bi li pronašla motivaciju, jao, jao!  Ekipa, imate vi neki savjet? ‘ – stoji u opisu fotografije koju je Anita objavila na svom Instagram profilu, a nije trebalo dugo da se ispod objave počnu nizati komentari svih onih koji suosjećaju s 33 – godišnjom ljepoticom.

 

 

@ani.ta.ta

 

 

‘Ta teretana je fakat božja kazna’

‘Doma. Yoga. 20min. Ali svaki dan. I to je dovoljno.’

‘Nemam savjet, samo suosjećam…’  – samo su neki u nizu komentara Anitinih prijatelja i pratitelja.

Inače, kadar je nastao proteklog ljeta na otoku Visu gdje je gdje je Anita radila kao scenografkinja i dekoraterka seta na filmu ‘Mamma mia 2’. Tada je upoznala svog sadašnjeg dečka Duncana Broadfoota koji je na istom projektu radio kao location manager, a zbog fatalne ljubavi prema naočitom Škotu, Anita je zagrebačku adresu zamijenila londonskom.

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci