Make your day different

Logo Cover

Na Netflix je stigla dugo iščekivana serija ‘Anatomija jednog skandala’, a evo zašto je već zaradila popularnost

Na streaming platforme posljednjih dana pristižu vrlo obećavajući televizijski sadržaji koje jedva čekamo pogledati. Jedna od serija koja obećava mnogo, britanski je psihološki triler ‘Anatomija jednog skandala’. Iako je na Netflix stigla tek u petak, već je jedna od najpopularnijih. U nastavku doznajte i zašto…

Produženi vikend sjajna je prilika da se udobno smjestimo ispred televizora pod dekicom i prepustimo gledanju intrigantnih noviteta streaming platforme Netflix. Psihološki triler ‘Anatomija jednog skandala’ britanska je serija koja u fokus radnje stavlja visoko britansko društvo usred seksualnog skandala. Jedna od najiščekivanijih serija konačno je stigla na Netflix, a napeta radnja prikovati će vas za male ekrane.

@shinangovani

Političar James Whitehorse, kojeg tumači Rupert Friend, našao se usred skandala zbog preljuba, a kasnije i na sudu zbog optužbi za silovanje. Njegova supruga Sophie, koju utjelovljuje Sienna Miller, a koju nakon dugog vremena vidimo na ekranima, stoji uz njega sve dok ne postane sumnjičava. Iako je par gurnut u središte pažnje, Sophie je odlučna da zaštiti svoju obitelj.

@svaughanauthor

Adaptacija istoimenog romana Sarah Vaughan najavljena je kao mini serija od šest dijelova, smještena u mračne parlamentarne ureda Westminstera, a preispituje odnos moći i pravde.

@nscottbrasil

Autori serije David E. Kelley, koji stoji iza hit serija poput ‘Male laži’, ‘Slom’ i ‘Ally McBeal’ i James Gibson, redatelj uspješne serije ‘Kuće od karata’ zamislili su je kao antologiju, s nadom da će se svaka nova sezona fokusirati na drugačiji skandal.

 

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci