Make your day different

Logo Cover

Na kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle bila je pozvana i Angelina Jolie, a sad znamo zašto nije došla

Iako su Angelina Jolie i Meghan Markle dobre prijateljice koje se često susreću na humanitarnim manifestacijama, slavna je glumica ipak odbila službenu pozivnicu za kraljevsko vjenčanje. A sad smo i doznali zašto.

Mnogi nisu ni znali da je na (već lagano izlizano, znamo) kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle bila pozvana i slavna glumica Angelina Jolie, a sad smo doznali i zašto se ona tamo nije pojavila.

@angelinajolieofficial

I ne, nije zbog Georgea Clooneya, velikog prijatelja njenog bivšem supruga Brad Pitta, već zato što je pozivnica bila za dvoje. A kako ona trenutno nema partnera te baš svugdje gdje ide sa sobom vodi svoju djecu, odlučila je ne birati tko će od njih poći s njom u London, već je glatko odbila pozivnicu.

@angelinajolieofficial

Djeca su joj ipak važnija od kraljevske slavne kreme, među kojom su se pojavila brojna lica – od već spomenutog Clooneya i predivne supruge Amal, bila je tamo i Oprah Winfrey, Serena Williams, Victoria i David Beckham, a mladencima je, znamo, pjevao Elton John.

@gardore

Sve je to ostalo daleko od humanitarke koja vrijeme radije provodi s djecom, posebno otkako je počeo proces razvoda njihovog braka. Vodi ih i na humanitarna zbivanja, na kojima je još prije upoznala Meghan, prijateljicu s kojom dijeli iste dobrotvorne interese.

@joliepittfamilyofficial

 

@joliepittfamilyofficial

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci