Make your day different

Logo Cover

Možete li prepoznati poznata lica domaće estrade?

Naša estradna diva na svom je Instagram profilu objavila fotografiju staru 20 godina i njome izazvala lavinu sjete ali i duhovitih primjedbi na račun stylinga poznate estradne ekipe

O prolaznosti vremena najbolje govore stare fotografije izvučene iz prašnjavih albuma, a upravo jednu takvu objavila je jedna od naših najcjenjenijih glazbenih diva. Naime, Nina Badrić na svom je  Instagram profilu sa svojim obožavateljima podijelila fotku staru čak 20 godina, a s nje se smiješe poznata lica domaće estrade. Tako uz Ninu u svojim 20-ima, poziraju vidno raspoloženi Sandi Cenov, Barbara Kolar i Ivana Plehinger, a nostalgična objava izazvala je mnoštvo komentara, sjete, ali i salva smijeha na račun nekih od stylinga poznate ekipe.

– #oldiebutgoldie Prije 20-tak godina tada čuveni Đoserov Memorial u Puli. Kakva su to vremena bila.. #barbarakolar #ivanaplechinger #sandicenov #ninabadric Tada je “musthave” bio osmijeh oko glave  – prisjetila se Nina u opisu objave za koju je dobila i mnoštvo komlimenata na račun svog mladolikog i njegovanog izgleda kojeg je zadržala i danas.

-Ma ček jel’ ovo Plehinger sa šiškama narančastim?‍♀️ – komentirala je bivša manekenka i pjevačica Viktorija Rađa koju je Ninina objava silno zabavila, a među  komentarima pronašao se i onaj književnice i modne dizajnerice Lane Biondić koju je fotografija podsjetila na tradicionalne odlaske na taj veliki glazbeni događaj koji je okupljao najveća imena tadašnje glazbene scene.

Fotografije: Instagram
Autor: D.P.
PBZ

Slični članci