Make your day different

Logo Cover

Možete li prepoznati kćer planetarno popularne glumice koja je ljepotu nesumnjivo naslijedila od svoje majke?

Iako rijetko objavljuje fotografije svoje djece, planetarno popularna glumica povodom je 14. rođendana svoje kćeri napravila iznimku. U komentarima objave ubrzo su se počeli nizati komentari kako je djevojka majčina kopija, a o kome se radi provjerite u nastavku…

‘Ti si najživahnija, najsmješnija i najljepša (iznutra i izvana) mlada žena. Ti si nevjerojatan mislilac i nevjerojatan tekstopisac. Hvala što se još družiš sa mnom iako ti je 14 godina. – napisala je Gwyneth Paltrow u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu te na taj način čestitala 14. rođendan svojoj kćeri Apple.

@gwynethpaltrow

Budući da Gwyn uistinu rijetko objavljuje fotografije svoje djece; Apple i dvije godine mlađeg sina Mosesa kojeg je dobila u bivšem braku s frontmanom grupe Coldplay; Chrisom Martinom – objava je izazvala pravu bujicu reakcija.

@chrismartinupdates

‘Prava prirodna ljepotica”, ‘Tvoja slika i prilika’ – samo su neki od komplimenata koje su se brzinom munje počeli nizati u komentarima objave.

Iako je ljubavna priča između Gwyn i Chrisa završila rastavom, bivši supružnici su ostali u iznimno dobrim odnosima, a 45 – godišnja glumica razmišlja da je upravo bivši suprug bivši suprug doprati do oltara kada bude izricala svoje sudbonosno ‘da’ njezinom zaručniku – producentu Bradu Falachuku s kojim je posljednje tri godine u ljubavnoj vezi.

@bradfalchuk

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci