Make your day different

Logo Cover

Možete li pogoditi koja to planetarno slavna trudnica muku muči s odabirom savršenog bikinija?

Kate Hudson je u slatkom iščekivanju svog trećeg djeteta, a kao i mnoge trudnice koje su u poodmaklom stadiju blaženog stanja – jedino što holivudska ljepotica trenutno uspijeva vidjeti je svoj poveći trbuščić koji je uspio zakloniti i pogled s donjeg dijela njezinog kupaćeg kostima. Kate se kune da ga ima, i da je jako jako sladak, a njezina je objava nasmijala mnoge majke diljem svijeta. Uključujući i nas.

 

‘Mislim da mi je bikini poprilično sladak‘ napisala je 39-godišnja Kate Hudson uz fotografiju na kojoj pozira u dvodjelnom kupaćem koji se uopće ne vidi od njezinog trudničkog trbuha koji je, moramo priznati poprilično velik s obzirom na to da bi djevojčica trebala stići na svijet na jesen.

@katehudson

Ovo je prvo zajedničko dijete koje Kate iščekuje sa svojim partnerom Dannyjem Fujikawom, a omiljena holivudska plavuša neizmjerno je sretna zbog činjenice da će još jednom iskusiti sve čari majčinstva.

@katehudson

Naime, Kate iz prethodne dvije veze ima dvoje djece. U braku s Christianom Robinsonom postala je majka 14-godišnjeg sina Rydera Robinsona, dok iz veze s glazbenikom Matthewom Bellamyjem ima šestogodišnjeg sina Binghama Hawna Bellamyja.

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Fotografije: Instagram


Slični članci