Make your day different

Logo Cover

Monika Kravić posvetila emotivnu čestitku osobi koju voli uz fotku iz mlađih dana i razgalila mnoga srca: ‘Ovo smo moja srodna duša i ja…’

Zahvaljujući showu ‘Story Super Nova’ Monika Kravić zaradila je simpatije javnosti, ostvarila uspješnu karijeru televizijske voditeljice, ali i pronašla prijateljicu s kojom već gotovo dva desetljeća njeguje poseban odnos. Realizatorica i kreativna producentica video sadržaja na Narodnom radiju čestitala je rođendan Ivoni Periši, svojoj kumi i kolegici iz prvog hrvatskog reality showa, a u emotivnoj čestitci koja je raznježila mnoge poručila je kako je ona njezina srodna duša…

Krajem prošle godine nekadašnja voditeljica Monika Kravić priključila se Instagram zajednici i privukla pozornost javnosti, s obzirom na to da je nekoliko godina izbivala iz medija.

Zgodna 37-godišnja producentica video sadržaja na Narodnom radiju sve češće objavljuje zanimljivosti iz privatnog života, a sada je razgalila mnoga srca emotivnom posvetom osobi koja ima posebno mjesto u njezinom srcu.

@monikakravic

Naime, poznata kolumnistica objavila je fotografiju staru 17 godina na kojoj pozira u društvu svoje kume i bliske prijateljice Ivone Periše s kojom se prije gotovo dva desetljeća natjecala u reality showu ‘Story Super Nova’.

‘Povratak u 2004. godinu. Ovo smo moja srodna duša i ja. I danas smo ovako mlade, sretne i pune života. Sretan ti rođendan, najposebnija moja’, poručila je Monika na Instagramu i pokrenula lavinu pozitivnih reakcija.

 
@monikakravic

Inače, Ivona Periša, javnosti poznatija po djevojačkom prezimenu Pandža, nakon sudjelovanja u showu ‘Story Super Nova’ izgradila je karijeru na malim ekranima, a danas živi u Koprivnici, gdje radi kao voditeljica poslova Coolinarike.

Ivona je u sretnom braku s Marijom Perišom, cijenjenim fotografom i profesorom na Sveučilištu Sjever u Koprivnici, a prije tri godine na svijet je donijela svoje četvrto dijete. Uz trogodišnjeg sinčića, par ima još dvojicu – Marka i Vitu te kćerkicu Mariju Loretu.

@monikakravic

Moniki Kravić život se posljednjih godina uvelike promijenio. Osim što je prekinula karijeru na malim ekranima, prije tri godine razvela se od bivšeg supruga i sportskog menadžera Marija Mamića koji je sada u sretnom braku sa zagrebačkom poduzetnicom Tijom Mamić.

Usto, kako je Cover Style nedavno prvi doznao, ponovno je pronašla ljubavnu sreću uz uglednog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, nerijetko tituliranog među poznatim Hrvaticama i kao jedan od najpoželjnijih neženja.

@monikakravic

Među njima je navodno zaiskrilo prošle jeseni, a da ljubav više nije tajna, dokazuju i njihova sve češća zajednička pojavljivanja u javnosti. Ipak, par još uvijek nije službeno potvrdio svoju vezu.

Otkako se povukla s malih ekrana, Monika se posvetila novom poslu na Narodnom radiju i odgoju dvojice sinova – Josipa i Jakova, koje je dobila tijekom braka s bivšim suprugom.

Foto: Instagram

Slični članci