Make your day different

Logo Cover

Modno usklađeni supružnici Blanka i Zlatko Mateša dobro raspoloženi (opet!) ukrali sve poglede i pokazali koliko se vole

Dvadesetak dana uoči svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, Hrvatski olimpijski odbor je u prostorijama Rektorata Sveučilišta u Zagrebu priredio svečano predstavljanje kolekcije sportskog brenda 4F, čiji će asortiman nositi naši sportaši i sportašice na Igrama u francuskoj prijestolnici. Modeli su oduševili prisutne, a sve poglede ukrali su modno usklađeni supružnici Blanka i Zlatko Mateša.

Uoči svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Parizu (26. srpnja – 11. kolovoza), Hrvatski olimpijski odbor (HOO) priredio je u prostorijama Rektorata Sveučilišta u Zagrebu predstavljanje olimpijske kolekcije sportskog brenda 4F, čiji će asortiman nositi naši sportaši i sportašice na Igrama u francuskoj prijestolnici – objavio je HOO na službenim stranicama.

 

Blanka i Zlatko Mateša

 

Događaj pod nazivom ‘Prema svjetlima Pariza’ bio je praktično modna revija koja je obilovala sportskom elegancijom, mladenačkim energijom i salvama pljeska.

Domaćini HOO-ove predolimpijske ‘modne revije’ – predsjednik HOO-a Zlatko Mateša i glavni tajnik Siniša Krajač – zahvalili su rektoru Sveučilišta u Zagrebu Stjepanu Lakušiću na pomoći u osiguravanju reprezentativnog prostora za njezino održavanje.

Siniša Krajač

Više o reviji pročitajte OVDJE!

Najviše pogleda ipak ‘ukrala’ je Blanka Mateša, pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu koja je stigla u pripijenoj bijeloj haljini i u pratnji supruga  Zlatka Mateše, 74 – godišnji predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora, te bivšeg premijera, ministara i zastupnika u Hrvatskom saboru. Njihova veza od samih početaka privlači veliki interes javnosti.

Za njihovu ljubav saznalo se u rujnu prošle godine, a od tada su nerazdvojni. Zlatko Mateša i 30 godina mlađa Blanka Kačer vjenčali su se u tajnosti u prosincu prošle godine.

Blanka je pročelnica Katedre za građansko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu i ravnateljica Studija za sportsko pravo, a nakon vjenčanja uzela je suprugovo prezime. Suprižnici žive na dvije adrese: u Splitu i Zagrebu.

Pogledajte FOTO galeriju:

Modna revija olimpijske kolekcije

 

 

 

 

Siniša Krajač

 

 

Dubravko Šimenc

 

 

Foto: Mandatory Credit © kolektiff


Slični članci