Make your day different

Logo Cover

Modni dvojac Elfs oduševio novom kolekcijom koja prikazuje sva lica žene, od razigrane djevojčice do one koja je spremna za šetnju crvenim tepihom

Ovih dana hrvatska metropola ponovno živi u pravom modnom duhu. Platforma Atelier Green Energy zaslužna je za dugo očekivani povratak hrvatskih i regionalnih dizajnera na modne piste, a prvu je večer obilježila samostalna revija proslavljenog tandema Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, poznatijeg pod imenom ELFS.

Sinoć je na dugoj betonskoj modnoj pisti, započela je ELFS modna priča i to simbolično, u ružičastom tonu. Naime, ELFSI su je posvetili mjesecu borbe protiv raka dojke.

Ovo je jedina roza kreacija u našoj novoj kolekciji, a njome smo željeli obilježiti mjesec borbe protiv raka dojke. Što se tiče same revije, odlučili smo se za slojeviti styling, kojim, između ostalog, šaljemo poruku da bi moda trebala biti zabavna i da bismo se svi trebali više igrati. Budite maštoviti, odvažni i zaigrajte se prilikom kombiniranja jer moda je prije svega igra’, izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Kroz pastelne boje, ELFSI su prikazali sva lica žene, od razigrane djevojčice do one koja je spremna za šetnju crvenim tepihom. Manekenke su bile slojevito stilizirane pa su tako sve prošetale u dolčevitama koje su skrivale kosu, gustim čarapama i sunčanim naočalama.

Dominantni komadi i ovaj su put bile haljine, koje su različitih dužina, silueta i materijala. Bezvremenski klasični kaputi i jakne različitih boja zaokružile su predstavljenu kolekciju, a dvojac se poigrao i sa pletivima koji asociraju na zimu ali i lamea koji poziva na lude zabave. Kolekcija je predstavljhena s više od 30 ženskih te 3 muška modela.

Poznate na reviji pogledajte OVDJE!

.
.
.

Foto: Goran Čižmešija

Slični članci