Make your day different

Logo Cover

Modni debi Victorie Beckham na pariškom Tjednu mode iz prvih redova pratili i razmetni članovi obitelji, nazire li se kraj sukobu?

Sve oči javnosti u petak bile su uprte u britansku dizajnericu Victoriju Beckham koja je prvi put u svojoj karijeri predstavila novu kolekciju na pariškom Tjednu mode. Supruga proslavljenog nogometaša Davida Beckhama svojom kolekcijom za proljeće/ljeto 2023. debitirala je u svijetu visoke mode, a mnoge je zaintrigirala i dinamika njezine posvađane obitelji. Uz ostatak obitelji, u francusku prijestolnicu stigao je najstariji sin Brooklyn Beckham i njegova supruga Nicola Peltz, s kojom je bivša pjevačica grupe Spice u svađi od njihovog vjenčanja, u travnju. Sudeći prema fotografijama koje su preplavile društvene mreže, čini se kako je obitelj Beckham odlučila ujediniti snage i zakopati ratne sjekire povodom ovog prestižnog događaja…

Victoria Beckham, 48 – godišnja dizajnerica predstavila je u petak svoju novu kolekciju na prestižnom Tjednu mode u Parizu, u crkvi i samostanu Val-de-Grace iz 17. stoljeća, u 5. pariškom arondismanu.

Članovi obitelji Beckham stigli su u prijestolnicu mode kako bi iskazali podršku svojoj supruzi i majci. Mnoge je zanimala naizgled idilična obiteljska situacija koja je potaknula glasine o pomirenju roditelja s najstarijim sinom Brooklynom i njegovom suprugom Nicolom Peltz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

Objavu dijeli nicola & brooklyn updates. (@brooklynandnicolaupdates)

Priliku da podrži svoju majku nije propustio 23 – godišnji Brooklyn Beckham, najstariji sin nekadašnje pjevačice i slavnog nogometaša. Na jedan od najprestižnijih modnih događaja stigao je u pratnji svoje supruge, 27 – godišnje Amerikanke Nicole Peltz.

Njihovo ležerno pojavljivanje nekoliko minuta prije početka revije privuklo je najviše pažnje i potaknulo glasine o pomirenju obitelji.

Naime, slavna dizajnerica i njezin suprug od vjenčanja najstarijeg sina, koje se održalo u travnju na luksuznom posjedu bogate američke nasljednice, nisu u dobrim odnosima sa snahom.

Kulminacija svađe odigrala se upravo tijekom svadbenog slavlja, kada bogata obitelj Nicole Peltz roditelje svog budućeg zeta nije smjestila za stol mladenaca, koji je tradicionalno rezerviran za obitelj.

Mnogi smatraju kako je upravo američka nasljednica unijela razor u obitelj Beckham postavši Brooklynovom suprugom. Britanska dizajnerica svojoj je snahi navodno zamjerila i što joj nije prepustila dizajn vjenčanice, već se odlučila za glasovitu talijansku kuću Valentino, a prestale su se i pratiti na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Obitelj se od vjenčanja, navodno, vidjela samo jednom, a dolazak Brooklyna i Nicole na parišku reviju postavio je pitanje je li sve bila samo predstava za javnost ili su se obiteljske nesuglasice ipak razriješile.

Dizajnerica je na svojem profilu, uz snimke s revije, podijelila i fotografiju na kojoj njezina obitelj sjedi u prvom redu kraj Anne Wintour, urednice američkog Voguea i Edwarda Ennifula, urednika britanske inačice modne biblije. Među njima su i ‘razmetni’ supružnici Brooklyn i Nicola. Ipak, uz fotografiju je tagirala sve prisutne članove obitelji, ali ne i – snahu.

Zanimljivo, proteklih mjeseci svaka je strana prilično djetinjasto odbijala ‘lajkati’ bilo koju objavu na društvenim mrežama koju je objavila druga strana – što je najveća uvreda u svijetu slavnih

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Osim Brooklyna, u društvu roditelja bili su i 20 – godišnji Romeo, 17 – godišnji Cruz i 11 – godišnja Harper Seven, koja je u backstageu pozirala sa slavnim sestrama supermodelima, 27 – godišnjom Gigi Hadid i njezinom dvije godine mlađom sestrom Bellom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Slavne sestre prošetale su modnom pistom za britansku dizajnericu, koja je osvojila simpatije mnogih skeptika priredivši pravu modnu poslasticu nakon gotovo tri godine i zakoračila u svijet luksuzne mode.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci