Make your day different

Logo Cover

Modne ovisnice diljem svijeta opčinila je šarmantna biserna torbica koja svakom stajlingu daje dozu šika, našli smo znatno jeftiniju verziju

Ove sezone kultni biseri vratili su se na modni radar. Osim na nakitu, perle se nose i na drugim odjevnim komadima i modnim dodacima, poput džempera i torbica. Bezvremenski detalj sinonim je za luksuz i eleganciju otkako ga je proslavila legendarna Coco Chanel, a fashionistice diljem svijeta osvojila je torbica prekrivenom biserima koja u trenu podiže i najjednostavnije komade. Riječ je o modelu s potpisom popularnog brenda Shrimps koja je preplavila Instagram i zaradila status predmeta žudnje. S obzirom na to da joj cijena nije malena, pronašli smo jeftiniju i jednako atraktivnu verziju…

Da je biserna ogrlica, uz malu crnu haljinu, pojam elegancije, opće je prihvaćena činjenica kojoj je kumovala Coco Chanel, tvrdeći da žena treba ‘nizove i nizove perla’.

Desetljećima kasnije, chic detalj ostao je sveprisutan na modnoj sceni, no ove sezone našao se u fokusu i dobio suvremeno ruho pa se, osim na nakitu, nosi i na drugim modnim dodacima.

@fash_adore

Listajući Instagramom, sigurno ste naletjeli na barem jednu odjevnu kombinaciju upotpunjenu efektnom bisernom torbicom. Riječ je o modelu poznatog britanskog brenda Shrimps koja je zaludjela it djevojke i u kratkom roku postala predmet žudnje, a na prvi pogled jasno je i zašto.

Osim što se s lakoćom uklapa u svačiji stil, ova šarmantna torbica može se isfurati i u ležernim i u svečanim prilikama. Usto, u razigranim outfitima doći će kao točka na ‘i’, dok će minimalistički stajling u trenu podići na sasvim novu razinu.

 
@luboffkoss

Shrimpsova torbica i dalje je dostupna u prodaji po prilično visokoj cijeni od oko 3.500 kuna, a osim u bijeloj, dostupna je u još nekoliko različitih boja.

Shrimps, 3.500 kn

Na radost svih zaljubljenica u modu koje si ne mogu priuštiti original, pronašli smo jeftiniju verziju u popularnom online dućanu ASOS za svega 250 kuna.

ASOS, € 33.99

Genijalna biserna torbica već je preplavila Instagram, a ovo su neke od najboljih odjevnih kombinacija it djevojaka u kojima  igra glavnu ulogu:

@kennie.cheng
@ laviedupapillon
@ laviedupapillon
@ laviedupapillon
@liketoknow.it.europe
@limelightnova
@fash_adore
@luboffkoss
@fash_adore
@roseinlondon
@cocoonclub
@k.k_styling
@alisique
@gabriellaberdugo
@laviedupapillon
@posh_foto
@laviedupapillon
@sineadcrowe
@your_sister__1

Foto: Instagram / Shrimps / ASOS

Slični članci