Make your day different

Logo Cover

Mnogima ‘omražene’ platforme najpoželjnije su cipele sezone! Obožavaju ih Lady Gaga i Beyoncé, a u ponudi smo pronašli 14 genijalnih modela..

Fashionistice ove sezone imaju sreće jer su najpoželjnije cipele ujedno i najudobnija verzija visokih peta! Radi se, naravno, o platformama, koje potpuno bezbolno dodaju centimetre, a u posljednje vrijeme pronašle su svoj put do ormara zvijezda poput Beyoncé i Lady Gage. Donosimo shopping vodič te najbolje modele iz dizajnerske i high street ponude…

Novom modnom sezonom zavladao je trend koji svoju popularnost duguje savršenoj kombinaciji stylish efekta i praktičnosti – cipele s platform petom.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Premda su ponekad bile meta modnih osuda i mnogi su ih smatrali ružnima, police trgovina preplavljene su svim varijantama platformi, od čizmi koje se mogu nositi na posao, ali i u večernjem izlasku, do sandala ili mary jane cipela koje će poslužiti kao sjajan izbor za blagdanske zabave.

Svoj put pronašle su do samog vrha celebrity svijeta pa ih im nije uspjela odoljeti ni 40- godišnja glazbena diva Beyoncé, pjevačica hitova ‘Single ladies’ i ‘If I were a boy’, koja je postom na Instagramu u kojem nosi Versaceov model ubrzo prikupila preko 4.4 milijuna lajkova.

 
@gagadaily

Ipak, najveća zagovarateljica cipela s platformom u svijetu slavnih odavno je 35-godišnja pjevačica Lady Gaga, koja u posljednje vrijeme postaje i sve traženija glumica.

Pozornost javnosti trenutno privlači izlaskom dugoočekivanog filma Ridleya Scotta ‘House of Gucci’ o modnoj dinastiji Gucci, u kojem je utjelovila provokativnu Patriziju Reggiani, a na premijerama i posebnim projekcijama filma često nosi upravo cipele s platformom.

@lamaisongaga
@gagadaily

Za one koji su spremni isprobati ovaj trend, izdvojili smo 14 fenomenalnih modela iz aktualne shopping ponude.

Zara, 349,90 KN
Zara, 299,90 KN

Zara, 1.399,90 KN

ASOS DESIGN, 425 KN
Public Desire, 350 KN
H&M, 299 KN
Nodaleto, 5.680 KN
Versace, 8.580 KN
Giuseppe Zanotti, 2500 KN
Casadei, 7000 KN
Bottega Veneta, 6.450 KN
Zara, 349,90 KN

Pripremila: L.H.
Foto: Instagram/Promo

Slični članci