Make your day different

Logo Cover

Mladen Grdović proživljava najteže trenutke! Voljeni brat zauvijek ga je napustio u 64. godini života: ‘Zašto si mi laga da si dobro, zašto moj Paulo…’

Glazbenik Mladen Grdović proživljava neke od najtežih životnih trenutaka. Njegov brat Paulo Grdović jučer ga zauvijek napustio nakon duge i teške borbe s karcinomom pluća koji ga je prikovao za krevet. Članu obitelji poznatog pjevača naglo je pozlilo, a usprkos silnim pokušajima liječnika da ga spase, izgubio je bitku za život. Neutješni Zadranin oglasio se o njegovom odlasku i rasplakao mnoge emotivnim posljednjim pozdravom koji mu je uputio…

‘Otišao je moj brat Paulo, najbolji brat na svitu, moja desna ruka, sve moje najdraže. Dragi moj Paulo, ništa više neće biti ka i prije. I zašto si mi laga da si dobro, zašto moj Paulo?’ riječi su kojima se zadarski pjevač Mladen Grdović zauvijek oprostio od brata Paula Grdovića putem privatnog Facebook profila.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
Facebook Ivanka Kotlar

Dvije godine stariji brat 62-godišnjeg glazbenika preminuo je jučer oko 19 sati u zadarskoj bolnici u koju su ga u poslijepodnevnim satima dovezla kola Hitne pomoći nakon što mu je naglo pozlilo.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, član obitelji skladatelja zabavne glazbe izgubio je bitku protiv karcinoma pluća koju je vodio dugih 12 godina, a posljednje dane života proveo je prikovan za krevet uz veliku podršku brata Mladena i supruge Inge.

Facebook Mladen Grdovic Oficijalna Stranica II

Inače, Paulo Grdović godinama je bio glas razuma popularnom zadarskom pjevaču, posebice u teškim trenucima kada je proživljavao bračnu krizu s bivšom suprugom Brankicom Palekom koja mu se nedavno ponovno vratila.

 

‘Paulo je bio moj jedini brat, moja desna ruka, moje sve. Takvog brata na svitu nije bilo. Brinuo se o meni, o svemu. O mojem životu, pjevanju. Više od deset godina je bolovao, dvaput je operiran. Bio je jedinstven slučaj u svijetu po tome koliko se dugo uspješno borio protiv takve teške bolesti. Čudo je on bio, čudo. Dugo se borio, no sinoć mu je naglo pozlilo. Nemojte me više ništa pitati, ne mogu govoriti, ne mogu’, rekao je u ponedjeljak ujutro neutješni Mladen Grdović za Zadarski.hr.

  Advertisement
Facebook Mladen Grdovic Oficijalna Stranica II

Tijekom života radio je kao automehaničar, a ponos zbog bratovih glazbenih uspjeha nikada nije skrivao. Iako se o poznatom pjevaču kroz godine često pisalo i u crnoj kronici, Paulo Grdović, koji je s njim živio u kući u zadarskim Arbanasima, uvijek mu je bio podrška, kako privatno tako i u medijima.

Upravo ga je on nagovarao da se uhvati ukoštac sa svojom ovisnošću o alkoholu te je puno puta kumovao miru u njegovom domu. Pomirenje s Brankicom Palekom, od koje se službeno lani razveo, Mladenu Grdoviću je sada jedina utjeha.

Facebook Mladen Grdovic Oficijalna Stranica II

‘Razgovarali smo, rekao sam mu da je, da oprostite, budala. Ima doma krasnu ženu, obitelj koja je uvijek uz njega, malu kćer… I što će mu piće i ljudi koji ga nude alkoholom? Kazao sam mu da mu to nisu pravi prijatelji. Saslušao me na rubu suza i obećao mi da mu je ovo zadnje. I treba mu biti zadnje’, izjavio je svojedobno Paolo Grdović za Jutarnji list koji je mlađem bratu bio potpora i prije tri godine kada je završio u bolnici zbog aritmije srca.

Da mu je brat teško bolestan, Mladen Grdović otkrio je još u prosincu 2017., nedugo nakon što je izgubio majku Veroniku koja je preminula u 86. godini života. Osim brata Paula, zadarski producent ima i sestru Luizu, a otac Bepo zauvijek ih je napustio prije mnogo godina.

Foto: Facebook

Slični članci