Make your day different

Logo Cover

Mislite da cvjetni uzorak ne može izgledati luksuzno? Monokromatski stajling britanske princeze Kate Middleton dokazuje upravo suprotno

Gdje god da se pojavi, britanska princeza Kate Middleton nađe se u centru pozornosti zahvaljujući zanimljivim i elegantnim modnim izdanjima, a ni odlazak na misu u u londonsku Westminstersku opatiju povodom obilježavanja Dana Commonwealtha nije bio iznimka. Britanska miljenica uskočila je u tamnoplavi komplet ukrašen uzorkom koji princeza rijetko kad nosi. Supruga princa Williama monokromatski look zaokružila je vječnim dodacima iznova potvrdivši titulu majstorice elegancije…

Britanska kraljevska obitelj odradila je svoj prvi Dan Commonwealtha otkako je kralj Charles III. zasjeo na tron, a Kate Middleton priliku je iskoristila da pokaže još jedno stilski besprijekorno izdanje.

Lijepa 41 – godišnja plemkinja sve je zadivila monokromatskim outfitom, a posebnu pozornost privukla je odabirom cvjetnog uzorka kojem je podarila novo ruho.

@kate.princessofwales

Dobro raspoložena britanska plemkinja za odlazak u londonsku Westminstersku opatiju odabrala je tamnoplavi kostim sačinjen od duge pencil suknje i peplum bluze u stilu korzeta, a ono što ga čini posebno atraktivnim je decentan uzorak bijelih cvjetića.

Iako ga rijetko imamo priliku vidjeti na lijepoj princezi, cvjetni uzorak ne mora nužno biti mladenački i zaigran, već itekako može izgledati profinjeno i luksuzno.

@royalfashionpolice

Spomenuta kreacija djelo je modnog brenda Erdem, a princeza je za nju izdvojila oko 3000 funti. Skupocjenu kombinaciju dodatno je naglasila dijamantnim brošem s perjem princa od Walesa, poklonu kojeg je Kate dobila od svog zeta, kralja Charlesa III.

@kate.princessofwales

Svoj look uvijek profinjena Kate Middleton zaokružila je modnim dodacima u istoj boji – torbicom brenda Emmy London, salonkama s potpisom talijanskog dizajnera Gianvita Rossija te šeširom visokog oboda s potpisom Philipa Treacyja. Posebno značajne su i vrijedne safirne naušnice koje su nekoć pripadale princezi Diani.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram


Hzzo


Slični članci