Make your day different

Logo Cover

Mirza i Belma Džomba: Otočka avantura i jedan uistinu poseban razlog za slavlje u životu skladne obitelji

Obitelj umirovljenog rukometaša Mirze Džombe i njegove supruga, voditeljice i pravnice Belme Džombe ovih dana ima pregršt razloga za slavlje. Osim što su se otisnuli na prelijepi otok Krk gdje uživaju u zajedničkim trenucima i proljeću koje je pokazalo svu svoju raskoš, jučer je njihova mlađa kćerkica Ada napunila svoj drugi rođendan!

Prošle su dvije godine otkako je Belma Džomba na svijet donijela kćer Adu koju je dobila u braku s proslavljenim rukometašem Mirzom Džombom. Budući da se lijepa pravnica ne libi pokazati sreću koju koja je pronašla u toplini obiteljskog gnijezda, fotografijom je na svom Instagram profilu otkrila kako proslavili ovaj poseban dan u njihovim životima. Vidno raspoloženi supružnici trenutno se nalaze na otoku Krku, a s njima su njihove dvije mezimice, slavljenica Ada i četiri godine starija Una.

@dzombabelma

Mirza i Belma Džomba svoju svoju su ljubav okrunili brakom prije sedam godina, a plavokosa voditeljica na društvenim mrežama nerijetko objavljuje sve one lijepe obiteljske trenutke u kojima silno uživa sa svoje dvije kćeri.

@dzombabelma
@dzombabelma

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci