Make your day different

Logo Cover

Minimalistička elegancija poznatog hrvatskog brenda

Hrvatski modni brend LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš već duže vrijeme je prisutan na izuzetno zahtjevnom inozemnom tržištu te svakom novom kolekcijom nastoji pomicati granice i obogatiti modnu scenu.

Dizajneri su vjerni svom potpisu, ali se svake sezone u kolekciju trude unijeti nove stilizirane detalje koji ih inspiriraju, a istovremeno su zanimljivi kupcima i ljubiteljima pomno izrađenih dizajnerskih komada.

 

S obzirom da dizajnerski duo svake godine pred sebe stavlja nove izazove, tako su u sezonu proljeće/ljeto 2018. krenuli u ponešto drugačijem smjeru. Nova kolekcija odiše minimalističkom elegancijom, a sadrži bazične komade ravnih linija poput voluminoznih jakni, prsluka, oversized majica i hlača koje izgledom podsjećaju na dimije.

 

 

Dizajneri su se ovog puta poigrali različitim printevima do sada još neisprobanih tehnika, kako bi kreirali zanimljivu modnu priču. Printevi su napravljeni na temelju dizajnerskih fotografija koje su kasnije grafički obrađene. Novost kolekcije su bijela i zlatna boja, koje savršeno nadopunjuju bezvremensku crnu boju.

 

 

Upotrebom bijele svile i zlatne boje, kolekcija odiše svježinom te dobiva mekšu, fluidnu formu, dok igra prozirnog i neprozirnog, krutog i lepršavog, svakoj kombinaciji daje završni touch. Kolekcija je namijenjena ženama koje ne robuju trendovima, već same kreiraju sebi svojstveni stil, ali u svakom trenutku žele biti posebne i istaknuti svoju osobnost.

 

 

LINK kolekcija za proljeće/ljeto 2018. bit će predstavljena na prestižnim modnim sajmovima u svjetskim metropolama Düsseldorfu, New Yorku, Las Vegasu, Los Angelesu i Moskvi. Zahtjevi i standardi inozemnog tržišta su visoki, što navodi dizajnere da svake sezone budu još bolji i kreativniji u predstavljanju svog rada.

Fotografije: Press


Hzzo


Slični članci