Make your day different

Logo Cover

Mini serija ‘Dear Child’ napeta je adaptacija istoimenog književnog bestsellera koja će vas osvojiti neizvjesnom i brutalnom radnjom

Mini serija ‘Dear Child’ jedan je od najiščekivanijih Netflix naslova koji je ove godine stigao na popularnu platformu. Napeti psihološki triler nastao je prema istoimenom književnom bestselleru autorice Romy Hausma. Scenarij je rezultat suradnje glavne scenaristice Isabel Kleefeld i Juliana Pörksena, koji stoje drže i redateljsku palicu, a kroz šest uzbudljivih epizoda donose napetu, nepredvidivu i brutalnu radnju…

Netflix je prošle godine adaptirao popriličan broj najprodavanijih romana, a čini se kako se taj trend nastavlja i u ovoj godini.

Posljednja adaptacija je mini serija ‘Dear Child’, koja kroz šest epizoda donosi priču o životu majke Lene i njezino dvoje djece, koji žive u šumskoj kolibi po strogim pravilima nametnutim od otmičara – koji je ujedno otac djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli nurdan (@fooduristik)

U kolibi bez prozora, u šumi u Njemačkoj, živi Lena i njezino dvoje djece. Svi aspekti njihovog života, od obroka, higijene i obrazovanja, podložni su strogom nadzoru njihovog otmičara, koji je ujedno otac. pomno se poštuju. On štiti svoju obitelj od opasnosti koje vrebaju iz vanjskog svijeta i brine se da njegova djeca uvijek imaju majku koja će ih čuvati.

Kulminacija napetosti događa se kada Lena odluči pobjeći iz dugogodišnjeg zarobljeništva, a istovremeno se odvija policijska potraga za ženom koja je misteriozno nestala prije 13 godina, stavljajući upitnik nad njezin identitet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cinematográficas (@cinematograficas)

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram/YouTube

Slični članci