Make your day different

Logo Cover

Mila Kunis šokirala drastičnom promjenom imagea, jedva smo je prepoznali!

Jedna od omiljenih holivudskih ljepotica Mila Kunis pojavila se na crvenom tepihu svečane dodjele Billboard Music nagrada i sve prisutne zapanjila svojom promjenom imagea. Iako se radi o naizgled maloj promjeni, ona je u njezinom slučaju rezultirala posve novim lookom, a ukoliko i vi razmišljate o odvažnim rezovima, pogledajte kako se to radi a da ne proklinjete dan kada ste zakazali termin kod frizera…

Mila Kunis prepoznatljiva je po svojim tamnim dugim uvojcima koje je još prošle godine skratila u popularni lob. Sada je dolaskom na crveni tepih svečane dodjele Billboard Music Awardsa pokazala kako malena promjena može učiniti čuda za sveukupni image. Naime, mila je ošišala šiške, a svoj je lob stilizirala u valove koje su obilježile zlatno doba Hollywooda.

@badassmilakunis

Cijeli look je začinila dramatičnim make-upom i jednostavnom haljinicom te još jednom oduševila svoje obožavatelje koji više od svega cijene njezinu jednostavnost i prirodnost. Stoga, ukoliko razmišljate o promjeni hairstylea, a niste spremni na dramatične rezove, šiške bi mogle biti pravo rješenje za vas.

@badassmilakunis
@mila_kunis____

Fotografije: Instagram


Slični članci